Gratis je auto verkopen

Gratis je auto verkopen? Ga dan naar Gratis Mijn Auto Verkopen toe!

Deze online autoveiling werkt zeer doeltreffend en kost je geen cent! In het kort uitgelegd meld je daar een auto aan en ontvang je binnen 24 uur een bod op je auto. Het bod is de gegarandeerde verkoopprijs en daarvoor kun je meteen je auto verkopen. Het bod kost niets en is vrijblijvend. Wil je de auto wel verkopen voor het bod dat je hebt ontvangen, dan kost dat je ook helemaal niets.

 

De beste prijs voor je auto terug

Wanneer je 3 verschillende autobedrijven vraagt wat ze voor je auto terug zouden geven, dan krijg je drie maal een ander antwoord. De eerste geeft er 4500 voor terug, de tweede 5800 en de derde 3900. Wat de autoveiling doet, is dezelfde vraag stellen aan meer dan 5000 autobedrijven. De kans dat er een bedrijf tussen zit die nog hoger biedt is namelijk heel reëel! Zo pik je de beste prijs er tussenuit, en dat in slechts 1 dag tijd! Je auto verkopen tegen het hoogste bod is dus een koud kunstje.

 

Veilig verkopen

Veilig verkopen is geen enkel probleem. Je doet immers alleen zaken met RDW erkende autobedrijven. Ieder bedrijf is gescreend. Zodoende weet je dat je achteraf niet voor verrassingen komt te staan. Het bod dat je ontvangt op je auto is de prijs die je bij de verkoop krijgt uitbetaald. Niets meer en niets minder. Kosten zijn er niet omdat de hele autoveiling gratis is. Ook het bod is gratis en daarbij ben je niet verplicht om het te accepteren. Verkopen is dus ook niet verplicht, mits je akkoord bent gegaan met de verkoop.

 

Elke merk of type auto

Elke merk of type auto kun je probleemloos aanmelden. Of het nu gaat om een Smart met een 0,8 liter motor of een grote Chevrolet met een 5,8 liter motor. Merk en type maakt niet uit omdat er voor elk voertuig altijd meerdere kopers te vinden zijn. Ook is het geen probleem wanneer de auto schade heeft of een defect. Het netwerk aan autobedrijven telt namelijk ook veel vakgarages en schade herstelbedrijven. Hierdoor is er op elke auto altijd een goed bod. Het hoogste bod wordt automatisch doorgestuurd zodra de veiling sluit.

About the Author