Ik stop nu
Computers / Internet / Searching

Developer nodig?

Heb jij een nieuwe frisse blik op je bedrijf nodig? Kan jouw bedrijf wel een developer gebruiken tegen een scherp uur tarief? Je kan dat realiseren door een student die ook developer is in te schakelen voor je bedrijf. Dit kan je doen door eerst een aanvraag te plaatsen vervolgens wordt je aanvraag geanalyseerd en komt er een match uit. Met deze match kan je aan de slag, maar met wat voor programmeurs kan je eigenlijk werken. In deze blog een tweetal voorbeelden van developers waarmee je kan werken.

Javascript
Om te beginnen kan je gebruik maken van een Javascript programmeur. JavaScript is een object georiënteerde programmeertaal die door alle websites wordt gebruikt voor het scripten van webpagina’s. Een JavaScript-ontwikkelaar kan zich op meer platforms richten dan welke andere taal dan ook. De reden hiervoor is, omdat JavaScript de populairste programmeertaal is met het rijkste module ecosysteem. JavaScript wordt gebruikt om interactieve webpagina’s en nog veel meer dingen te maken. Alles wat de gebruiker op je website aanklik, invoert en ophaalt wordt aangestuurd door middel van JavaScript. De ontwikkelaar die je kan gebruiken is verantwoordelijk voor de ontwikkeling, implementatie en het testen van de website. Je kan ze verantwoordelijk maken voor de hele site of alleen voor specifieke pagina’s van de site.

SQL
SQL wordt gebruikt om te communiceren met een database en is hier ook de standaard taal voor. Er zijn verschillende onderdelen van SQL, maar ze hebben allemaal dezelfde functie, namelijk interactie met gegevens uit de database maken. Een SQL developer bestaat eigenlijk niet, of naja de term kom je niet vaak tegen. Dit komt omdat de basiskennis van SQL bij elke developer aanwezig is die direct met een database te maken krijgt. De developer is verantwoordelijk voor het ontwerpen en onderhouder van SQL databases. De ontwikkelaar houdt zich vooral bezig met de opslag en beveiliging van informatie in relationele database systemen.

http://kojac.nl