Ik stop nu
Computers / Internet / Searching

Lekker en simpel: een gezonde boekweitsalade

Kun jij maar geen lekkere én gezonde recepten vinden, die volledig aansluiten op het dieet dat je onlangs bent gaan volgen? Maak dan vandaag nog een profiel aan op de website van Verdify en laat een wereld voor je opengaan! Met deze overheerlijke, gezonde recepten kun jij een geweldig Mediterrane dieet volgen.

Vandaag leggen wij een recept van Verdify uit, waar jij flink van kan genieten! Deze heerlijke boekweitsalade bereid je met verse aardbeien en geitenkaas. Hiervoor heb je onder andere boekweit, pecannoten, aardbeien, veldsla en Griekse yoghurt nodig. Voeg de ontbrekende boodschappen eenvoudig toe aan jouw persoonlijke boodschappenlijstje en voorkom zo dat je een onvolledige maaltijd staat te bereiden. Vervolgens kun je beginnen met het volgen van de bereidingswijze. Stap één is het aan de kook brengen van een pan water, waar je de boekweit aan toevoegt. Deze laat je garen in een kwartiertje, waarna je het kan afgieten en afspoelen zodat het kan afkoelen. Ondertussen kun je aan de slag gaan met het roosteren van de pecannoten, wat je zo’n twee a drie minuten kost. Hiervoor heb je geen olie nodig, aangezien je het aantal calorieën en vetten laag wil houden. Inmiddels ben je al aangekomen bij stap drie, wat het snijden van de bosuitjes is. Wist je dat je bosuitjes zelf eenvoudig kan laten groeien? Wanneer je de stronkjes in water zet, zullen ze binnen een week al aanzienlijk zijn gegroeid. Na het snijden van de bosuitjes kun je de kroontjes van de aardbeien snijden en samenvoegen met de bosui en veldsla. Meng dit in een kom met de boekweit en breng de salade eventueel op smaak met peper en zout. Nu hoef je alleen nog de olie en yoghurt toe te voegen aan het geheel en de geitenkaas te verkruimelen als finishing touch.

Ben jij al aan het watertanden? Bezoek dan snel de website van Verdify voor nóg meer lekkere, gezonde en simpele gerechten!

https://verdify.nl/