Ik stop nu
Computers / Internet / Searching

In de juiste vibe komen

Er zijn verschillende dingen waar je een extra motivatie boost of wat extra concentratie voor nodig hebt. Je hebt het vast wel eens gehad dat je het goede voornemen had om lekker te gaan hardlopen of sporten, maar dat je er toch niet alles hebt uitgehaald. Je was lekker aan het rennen, maar halverwege had je opeens geen motivatie en zin meer. Je wilt toch je vooropgestelde doel halen dus probeer je door te zetten. Dit haalt er wel een stukje plezier van af. Kijk wat muziek voor je kan doen in deze situaties. Ze kunnen voor dat extra steuntje in de rug zorgen.

Tijdens het sporten
Zoals ik al zei hebben veel mensen een extra motivatie steuntje nodig tijdens het sporten. Sporten is niet altijd even leuk. Probeer via online radio luisteren extra energie te krijgen. Je kan urenlang naar je favoriete radio luisteren. Zo heb je altijd een lekker muziekje in je oren. Het enige wat je hiervoor nodig hebt is een goede internetverbinding. Radio zenders spelen ook nooit telkens dezelfde muziek af. Je hebt tijdens je work-out of tijdens het hardlopen elke keer een ander liedje wat je luistert. Met deze extra motivatie kan jij er weer keihard tegenaan.

Tijdens het leren
Tijdens het leren is muziek luistereneen aanrader. Met leren verlies je snel je concentratie, maar je moet de stof voldoende kennen om je toets goed te kunnen maken. Vaak moet je dan echt nog even door met leren ook al is je zin en concentratie een stuk minder geworden. Om te voorkomen dat je snel je concentratie verliest, kan je een rustig muziekje op de achtergrond aanzetten. Op deze manier raak je minder snel afgeleid en kan je waarschijnlijk een langere tijd achter elkaar leren. Zorg alleen wel dat je de juiste muziek kiest, want niet elke muziek soort is geschikt om te luisteren tijdens het leren.

http://radioluisteren.be