Ik stop nu
Computers / Internet / Searching

Security assessment

Bij Rootsec geloven ze meer in oplossingen die de klant echt helpen. In plaats van te wijzen naar een penetratietest of assessment, stemmen zij hun diensten liever af op wat er echt nodig is. Er wordt per klant bepaalt en gekeken wat er nodig is om het beveiligingsniveau te verhogen. Dit fenomeen wordt een security assessment genoemd. Ben je benieuwd naar wat de voordelen zijn en waar het je bij helpt? Lees dan vooral verder.

Voordelen Bij een security assessment wordt er ruimschoots de tijd voor je genomen om te achterhalen welke problemen er zijn, hoe je organisatie op dit moment in elkaar zit en hoe je IT-infrastructuur loopt. Op basis hiervan wordt bepaalt hoe je deze problemen op de beste manier kan aanpakken. Je krijgt dus echt advies op maat. Naast dit voordeel zijn het echte professionals die dit assessment uitvoeren. Zij hebben ontzettend veel expertise en kennis. Met deze kennis en expertise kunnen zij jou heel goed helpen. Er wordt ook gewerkt met de nieuwste hard- en software tools. De problemen kunnen dus echt goed aangepakt worden. Naast al deze voordelen zoeken ze voor een oplossing op de lange termijn. De gekozen oplossing is volledig gecentreerd op het daadwerkelijk oplossen van de problemen, zeker op lange termijn.

Waar helpt het bij? Security management helpt u bij een aantal dingen.

Je kan hierbij denken aan:
– Migratie, begeleiding van en naar een nieuwe omgeving.
– Interne controle, het controleren en naleven van het wachtwoordbeleid.
– Externe controle, het controleren van nieuwe hardware op correcte configuratie en veiligheid.

Het security assessment helpt u dus bij een hele hoop dingen. Voorkom dat je wordt getroffen door cyber criminelen en kijk waar je mankementen zitten. Het is vooral van belang dat je deze mankementen zo snel mogelijk gaat aanpakken om de kans op cyberinbraak te voorkomen.

http://rootsec.nl