Ik stop nu
Computers / Internet / Searching

Weer prachtige nagels na dit!

Nagellak, het is niet meer weg te denken bij de dames uit de kast. De ene heeft maar een paar verschillende kleuren en lakt hun nagels niet zo vaak. De ander heeft een overmaat aan dozijnen aan verschillende kleuren. De ene kleur net is meer dieper gekleurd dan de ander. Je kunt er niet genoeg hebben zeggen de dames dan. Nagels komen in vele verschillende soorten en maten, de ene wil graag korte nagels, wel het meest hygiënisch. De andere houd weer van lange nagels en doen er dan ook alles aan om deze lange nagels te behouden. Sommigen die lange nagels willen zijn niet zo gezegend met sterke nagels en breken dus vaak af. Wat deze dames dan vaak doen is gel of acryl nagels laten zetten. Deze nagels worden vaak op de mooiste manieren gelakt. Deze lak houd het altijd lang, en zal er dus ook niet af gaan na twee keer met je handen in het water.

Nagellak is niet per se slecht voor je nagels, nagellakremover met aceton wel. Het droogt uit, en de nagels worden niet verzorgd. Door veelvuldig nagellak gebruik en het gebruik van nagellakremover met aceton kunnen de nagels niet genoeg lucht krijgen waardoor ze kunnen verstikken en vervolgens geel uitslaan. Dit lijkt er dan net op alsof je rookt, maar het komt puur om het feit dat je nagels niet kunnen luchten. Wat veel mensen dan doen is er altijd nagellak overheen doen, dit verergert alleen het probleem. Laat je nagels zo nu en dan even een weekje rusten.

Als je dacht dat gele nagels vervelend zijn, dan heb je vast nog geen kalknagels gehad. Zeer lastig om er vanaf te komen, en niet echt sierlijk en hygiënisch. Wanneer je je kalknagel niet behandeld kunnen deze na verloop van tijd geelwit, geelbruin of zelfs bruinzwart worden. Niet echt charmant. Wanneer je hier niet iets aan laat doen kan de nagel loslaten en er af vallen. Denk er daarom in dat geval ook over na om de kalknagels verwijderen. Dit gebeurt aan de hand van een laser. De laser zal je ongetwijfeld kennen van het IPL ontharen. Gelukkig wordt wel een andere laser gebruikt.

http://www.clinic63.nl/