Ik stop nu
Computers / Internet / Searching

Verbeter uw veiligheidsomgeving

Verbeter uw veiligheidsomgeving

Verpleging kan infecties voorkomen, daarom is het vaak belangrijk dat na een ongeluk groot of klein, de patiënt verpleegd wordt. Zo dat de wond goed verzorgd wordt en deze sneller kan helen. Om dit te bereiken dienen wel de juiste spullen aanwezig te zijn. Daarom is het belangrijk dat de voorraad van deze spullen goed wordt bijgehouden. Een manier om de voorraad van uw verbandkoffer bij te houden is door gewoon steeds op te schrijven wat er gebruikt is. Verbandkoffers heb je in verschillende maten, zo zijn er hele uitgebreide verbandkoffers die bevatten van elk hulpmiddel genoeg om een aantal jaar vooruit te gaan. Ook zijn er kleine verbandkoffers die het juiste aantal spullen bevatten. Voor kinderen zijn er kinderverbandkoffers, deze koffers lijken op de normale koffers maar zijn net iets anders, ze hebben namelijk een jungle sticker er op staan. 

Voor bedrijven die met scherpe voorwerpen werken is een pleisterautomaat zeer handig. Dit is een handig apparaat die aan de muur bevestigd kan worden. Het is geen automatisch systeem, wel geeft het de mogelijkheid om direct pleisters te pakken van dit apparaat. Doordat de pleisters direct gepakt kunnen worden, kunnen deze direct op de wond geplakt worden, zonder dat er één geknipt hoeft te worden. Deze automaten worden gevuld met kant en klare pleisters en is verkrijgbaar in de variant met blauwe detecteerbare pleisters en met de huidskleurige textiel pleisters. Schoens-safety verkoopt allerlei veiligheidsproducten, naast de automaat verkopen zij ook de navulling.

Schoens-safety.nl is een bedrijf dat allerlei veiligheidsartikelen verkoopt, naast pleisters en verbandkoffers verkoopt schoens-safety ook rookmelders, blusmiddelen, BHV materiaal en nog tal van andere producten. Zo bevorderen zij de veiligheid van zowel bedrijven als particulieren. Neem een kijkje op de website en zie waarmee u uw omgeving kan helpen veiliger te worden. Ook voor sportblessures hebben zij materialen voor behandeling.

https://www.schoens-safety.nl