Ik stop nu
Computers / Internet / Searching

Verschillende soorten jassen

De zoektocht naar dé perfecte jas is vaak een tijdrovende activiteit. Er bestaan veel verschillende soorten jassen voor de verschillende seizoenen. Vooral vrouwen hebben verschillende soorten modellen jassen om zo met elke outfit een bijpassende jas te kunnen combineren.

Wollen jassen zijn stijlvolle klassiekers. Het wordt ook wel een manteljas genoemd. Wollen jassen zijn nette winterjassen die je een echte business look kunnen geven. Door middel van een manteljas heb je het altijd lekker warm, maar blijft je outfit er netjes uitzien.

Een gewatteerde jas is een jas met aan de binnenkant dons. De dons dient ervoor om je lekker warm te houden.

De parka is één van de meest tijdloze jassen. Ieder jaar komen parka jassen terug in verschillende wintercollecties. Het voordeel van een parkajas is dat deze vaak een stuk langer zijn dan andere soort jassen. Hierdoor zul je minder snel last hebben van koude benen. Parkajassen komen ook in verschillende soorten, zo heb je parka’s met bont of zonder bont. Je kunt hierin zelf de afweging maken wat jij leuker vind om te dragen.

Een leren jas is vaak ook erg geliefd. Leer past zich aan, aan het klimaat. Wanneer het koud is geeft hij je dus warmte, maar de leren jas zal nooit te warm worden. Perfect dus voor het Nederlandse klimaat. Al is het vinden van de juiste leren jas best lastig, maar als je hem eenmaal gevonden hebt doe je hem ook niet meer weg. Wanneer je je leren jas zat bent, kan je je leren jas verven in bijvoorbeeld een andere kleur. Dit kan je doen met speciale angelus leerverf. Zo kan je nog langer genieten van je leren jas.

De trenchcoat is ook een jas die elk jaar weer erg populair is. Veel mensen hebben er dan ook één in de kast hangen. De jas is niet per sé warm, maar doordat het vaak voorkomt in Hollywoodfilms zie je de jassen steeds meer terug.

https://www.leerverfshop.nl/