Ik stop nu
Computers / Internet / Searching

NuCall zorgt dat alle communicatie binnen uw bedrijf geregeld is!

Wij van NuCall zijn gericht op alles wat te maken heeft met bedrijfstelecommunicatie. Dit betekent dat we ervoor zorgen dat u binnen uw bedrijf gemakkelijk bereikbaar bent van bureau tot bureau, maar ook buiten het bedrijf gemakkelijk contact kunt leggen met klanten en/of partners. NuCall biedt verschillende diensten aan die u misschien wel aantrekkelijk lijken: NuVoIP, NuMobile, Nu3CX, NuInternet en NuSIP. NuCall staat ook garant van bereikbaarheid en u kunt daarom ook 24/7 bij ons terecht voor vragen en/of problemen. De vijf ingrediënten die NuCall ten allen tijde blijft beschermen zijn direct, integer, resultaatgericht, enthousiast, commitment en toetsen. Daarnaast zien wij uw tevredenheid als ons visitekaartje, maar horen we het ook graag als u nog iets mist binnen NuCall.

De diensten van NuCall

Zoals reeds genoemd kunt u bij NuCall kiezen uit NuVoIP, NuMobile, Nu3CX, NuInternet en NuSIP. Kort zullen deze diensten even worden besproken. NuVoIP zorgt ervoor dat er een goede telefonie binnen uw bedrijf is. U kunt kiezen uit de NuVoIP complete, NuVoIP professional en NuVoIP professional, afhankelijk van de grootte van uw bedrijf. Communicatie is erg belangrijk binnen een bedrijf en u kunt bij NuCall rekenen op een goede bedrijfstelecommunicatie. Bij NuMobile wordt het belgedrag en dataverbruik binnen uw bedrijf geanalyseerd. Vervolgens zal er gekeken worden welke provider het beste op uw wensen en gegevens aansluit. Nu3CX, of simpelweg 3CX, is een nieuwe communicatietechnologie die gebaseerd is op het aantal gelijktijdige externe gesprekken en niet op het aantal gebruikers/werkplekken. Hierdoor is 3CX het snelst groeiende VoIP telecomsysteem in de wereld. Bij NuInternet wordt er een internetverbinding gezocht die bij uw bedrijf past. U kunt dan ook rekenen op een hoge kwaliteit internetverbinding die optimaal werkt. NuSIP dient eigenlijk als de tussenstap van normale telefonie via de telefoonlijn naar de telefonie via internet, oftewel VoIP. Bij NuSIP blijft u nog gebruik maken van uw eigen apparaten en toestellen, maar zal er wel overgeschakeld worden naar telefonie via internet.    

Meer weten over NuCall?

Dit was slechts nog maar een samenvatting van wat NuCall voor u kan betekenen. Kijk voor het gedetailleerde aanbod op www.nucall.nl of neem contact op met een van de medewerkers. Zij vertellen u graag meer over NuCall. Bekijk de website van NuCall.