Ik stop nu
Computers / Internet / Searching

Veiligheid in het land

 

Voor de regering van een land is het natuurlijk altijd het belangrijkste dat alle burgers in het land veilig zijn en ook veilig blijven. Daarom is het ook belangrijk dat de burgers beschermd worden tegen beide bedreigingen van buitenaf en binnen in het land. We worden als burgers dan ook continu ongemerkt en gemerkt beschermt tegen de gevaren. Denk daarbij aan aanvallen van andere landen. We worden als burgers beschermd door het leger. Zo vliegen er regelmatig vliegtuigen rond die het land verkennen op eventuele dreigingen. Dit is dan ook belangrijk, omdat gevaar van buitenaf soms geheel onverwachts kan komen. En wanneer er dan dreiging ontstaat wordt de bevolking beveiligd en beschermd door het hele leger. Al komt dit niet heel vaak meer voor in het westen, komt dit in het zuiden van de wereld helaas nog wel te vaak voor.

Maar er kunnen ook dreigingen van binnen af komen, zoals bijvoorbeeld criminaliteit. In de bescherming tegen criminaliteit speelt de lokale politie een grote rol. De politie zal ervoor zorgen dat mensen zonder ook maar enkele zorgen over straat kunnen lopen. Ook als er overvallen worden gepleegd of andere criminele activiteiten plaatsvinden is de politie er om dit op te lossen.

Daarnaast kan de veiligheid van mensen beïnvloedt worden door de infrastructuur. Wanneer de infrastructuur niet goed is dan kan dit leiden tot lelijke ongelukken. Zo kunnen gebouwen die niet goed zijn onderhouden bijvoorbeeld op een gegeven moment steken laten vallen. Dit zou voorkomen kunnen worden door het opstellen van een MOP. Hierin wordt verwerkt wanneer wat moet worden gecontroleerd. Hierdoor zal de kwaliteit van de gebouwen goed blijven, waardoor de veiligheid van de mensen die in het gebouw verkeren ook op peil blijft. Om de kosten en de financiën hiervan duidelijk te laten zien moet er een MJOB worden opgesteld.

http://www.laan35.nl