Ik stop nu
Computers / Internet / Searching

ADTS – ADTS

ADTS

ADTS is de ideale ICT partner. Het bedrijf kan uw bedrijf advies geven over ICT en biedt verschillende ICT diensten aan. Met de ICT security scan van ADTS bent u ook bestand tegen hackers.

Advies in ICT door ADTS

Advies in ICT is essentieel voor uw bedrijf.  U wilt natuurlijk dat uw bedrijfsprocessen zo snel en efficiënt verlopen. De specialisten van ADTS hebben jarenlange ervaring in de ICT dienstverlening en kunnen u hierdoor het beste advies geven. Het bedrijf kan uw bedrijf adviseren in het opzetten van een cloud infrastructuur, het integreren van cloud werkplekken en adviseren over de mogelijkheden tot het verlagen van uw ICT kosten.

ICT diensten van ADTS

Veel ICT bedrijven kunnen u wel een advies geven maar bieden geen ICT diensten aan. ADTS doet dit wel. Allereerst inventariseert ADTS uw behoeften om vervolgens een goede oplossing te bieden. Het bedrijf helpt u bij het ontwerpen, implementeren en beheren van bestaande en nieuwe technologie binnen uw bedrijf. Ideaal dus.

ICT security

Een waterdichte ICT security is noodzakelijk binnen uw bedrijf. U wilt natuurlijk niet dat ongewenste partijen toegang krijgen tot uw documenten. Cybercriminaliteit is tegenwoordig aan de orde van de dag. Met behulp van een next-generation firewall  integreert ADTS een goede ICT security in uw business. Dit zijn dynamische systemen waarbij u handmatig per apparaat in kunt stellen wat u wel of niet toe laat. Een ICT security van ADTS biedt u dus een erg groot voordeel.

ADTS ICT  is het bedrijf als u op zoek bent naar een goed advies in ICT. Het bedrijf biedt verschillende ICT diensten aan waardoor de bedrijfsprocessen efficiënter en sneller verlopen. Met de ICT security van ADTS is uw website bovendien hackerproof.

https://www.adts.nl/