Ik stop nu
Computers / Internet / Searching

VT2000 VvE beheer (Amsterdam)

 

Het beheer uitbesteden of in eigen handen nemen? – Verenigingen van Eigenaren hebben 2 keuzes, het beheer in eigen handen nemen of het beheer uitbesteden aan een (professionele) VvE beheerder. Het laatste is tegenwoordig steeds vaker het geval. Dit heeft meerdere redenen. Het bespaard in de eerste plaats enorm veel tijd en vraagt minder inspanning van vrijwilligers. Door veranderende wetgevingen worden steeds hogere eisen gesteld aan het beheren van Verenigingen van Eigenaren. Er zijn in Nederland rond de 30 beheerders van Verenigingen van Eigenaren die het SKW certificaat hebben ontvangen. VT2000 is zo’n VvE beheerder die in Nederland een goede naam heeft opgebouwd.

VT2000 in de hoofdstad

 VT2000 is in staat om  het hele beheer uit handen te kunnen nemen van de Vereniging van Eigenaren, maar ook een deel van het beheer. VT2000 staat bekend om haar uitstekende communicatie naar de klanten toe en een goede bereikbaarheid. Voor elke Vereniging van Eigenaren is een persoonlijk aanspreekpunt. De complete afhandeling van de oude beheerder naar VT2000 wordt volledig verzorgd. Bij het opstarten van een nieuwe Vereniging van Eigenaren bent u ook aan het juiste adres.

Vragen over VT2000

 Heeft u vragen over VT2000 voor uw VvE beheer in Amsterdam of een andere stad en/of wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen, onze vakkundige collega’s helpen u graag verder. We zijn bereikbaar via 0174-286262 of info@vt2000.nl. Uiteraard kan er ook een afspraak worden gemaakt bij ons op kantoor of kunnen we bij u ter plaatse komen. Verenigingen van Eigenaren zijn in Amsterdam bij VT2000 op de juiste plaats.