Ik stop nu
Computers / Internet / Searching

Tips voor een grotere badkamer

De keuken, de slaapkamer of de badkamer. Je wilt deze ruimtes zo groot mogelijk laten ogen. Dit ziet er mooier en ruimer uit. Maar hoe doe je dat precies zonder de ruimte letterlijk te vergroten? In dit artikel kun je een aantal tips vinden over hoe je nou precies een badkamer ruimer laat lijken dan het daadwerkelijk is. Volg deze tips en je zult merken dat de badkamer een stuk groter lijkt dan het voorheen was.

De tip die je waarschijnlijk wel kent is lichte kleuren gebruiken. Witte kleuren zorgen er altijd voor dat een ruimte er ruimer uit ziet. Daglicht is daarnaast ook belangrijk om de ruimte groter te laten lijken. Dat kun je doen door veel lampen in de badkamer te hebben. Maar één of meerdere ramen in de badkamer kan ook goed helpen. Een  combinatie van ramen en lichte kleuren helpt enorm.

De tweede tip is door grote tegels te gebruiken. Zoals de eerste tip al doet vermoeden moet je lichte tegels gebruiken. Gebruik daarnaast grote tegels waardoor het rustiger en groter oogt. Wil je toch kleine tegeltjes? Gebruik die dan wel met mate. Grotere tegels betekent ook minder Voegen tegels. Dat scheelt ook weer voegen schoonmaken. Ook kun je de vloertegels door laten lopen in de douche. Gebruik ook weer grote vloertegels en laat ze door lopen wat de kamer optisch vergroot. Een inloopdouche is ook ideaal. Voor badkamertegels schoonmaken is dit ook heel fijn. Douchedeuren van helder glas helpen ook. Je moet het wel willen aangezien het de privacy vermindert. Als je met meerdere mensen thuis woont kun je beter de deur op slot doen als je in de badkamer bent. Een spiegel kiezen hoeft niet moeilijk te zijn. kies er een die groot en lang is. Dit geeft ook een ruimtelijk gevoel. Verder kun je ook lange sanitair producten kiezen. Ze nemen niet veel ruimte in beslag maar geven wel veel ruimte in de badkamer. Ten slotte is het verstandig de badkamer regelmatig op te ruimen. Een rommeltje laat gelijk zien dat de ruimte kleiner lijkt dan het is. Maak de badkamer dus schoon en opgeruimd voor het beste resultaat.

https://www.voegxpert.nl/