Ik stop nu
Mode en Kleding

Waarom een Cluse horloge?

We kunnen het er allemaal over eens zijn dat een horloge voor iedereen moet zijn. Het is niet alleen onmisbaar voor het dagelijks leven, maar ook een accessoire dat stijl kan toevoegen aan elke outfit, dus het is belangrijk om het item te kiezen dat het beste bij je persoonlijke stijl en voorkeuren past. Er zijn veel merken op de markt, van high end categorie tot goedkoop, maar we waren op zoek naar een horloge dat betaalbaar, minimalistisch en kwalitatief tegelijk is. Zo vonden we Cluse horloges.

Cluse-horloges staan voor alles wat we waarderen: duidelijke stijl gericht op kwaliteit. De geschiedenis van het Amsterdamse merk gaat terug tot 2013, toen de twee horlogehandelaren Rudyard en Ed hun eerste Cluse creëerden. Sindsdien is het merk enorm gegroeid.

Hun boodschap is het vinden van schoonheid in eenvoud, wat volgens hen niet eenvoudig of saai is, maar verfijnd, weg van alle afleidingen, zodat mensen zich alleen op de belangrijkste dingen in het leven kunnen richten.

Hun vier klassieke kofferkleuren zijn trouw aan hun minimalistisch statement, en het kan een goede aanvulling zijn op elke outfit. Het kleurenpalet waarmee ze werken is low-key en toch modieus en natuurlijk kun je ze naar eigen voorkeur combineren. Daarom houden we van Cluse-horloges.

De LaBohéme-collectie is de meest populaire onder de hele collectie. Het is glashelder hoe een minimalistisch horloge er uit moet zien. Een van onze favoriete stukken uit de collectie is La Bohème Silver White en we kunnen niet ontkennen dat het die extra charme aan de outfit heeft gegeven.