Ik stop nu
Computers / Internet / Searching

Informatie over de eLeaf producten

Eleaf staat bekend als een van de beste vaping merken op de markt. Eleaf Electronics Co.ltd, is de ontwikkelaar van de allom bekkende eLeaf iStick e-sigaretten. Hieronder hebben we de verschillende eLeaf iStick e-sigaretten.

Eleaf iStick Pico Dual Kit                            

De Eleaf iStick Pico Dual Kit is onstaan door de iStick Pico Dual 200 watt box MOD en een Eleaf Melo 3 Mini clearomizer te combineren.

Eleaf iStick Power                                                                                                          

De Eleaf iStick Power heeft een interne batterij van maar liefst 5000 mAh en een maximaal vermogen van 80 Watt en heeft een instelbare temparatuur .

Eleaf iStick Power Nano

De Eleaf iStick Power Nano heeft een ingebouwde batterij van 1100 mAh en een maximaal vermogen van 40 watt. Deze e-sigaret heeft een tank inhoud van 2 ml met een regelbare luchttoevoer.

Eleaf iCare                                                                                                              

De Eleaf iCare is een compacte all-in-one starterset met een ingebouwde batterij van 650 mAh. Deze e-sigaret heeft een geïntegreerde tank met een inhoud van 1,8 ml .

eLeaf iNano 650mAh                                                                                          

De eLeaf iNano is een buitengewoon compacte all-in-one eLeaf starterset. De e-sigaret heeft een ingebouwde batterij 650 mAh en de clearomizer heeft een tankinhoud van 0,8 ml

eLeaf BASIC                                                                                                                                                

De eLeaf iStick Basic is een volledige eLeaf iStick starterset . De eLeaf GS Air 2 clearomizer heeft een inhoud van 2 ml en is voorzien van een airflow control.

Eleaf Pico                                                                                                                                                          

De eLeaf iStick Pico is de nieuwste e-sigaret van de eLeaf iStick serie. Deze e-sigaret heeft een losse 18650 batterij , een variabel voltage en een instelbare temperatuur.