Ik stop nu
Computers / Internet / Searching

De Legion Meter

De smartphone is steeds belangrijker in ons leven, het is dan ook belangrijk dat we de smartphone kunnen gebruiken op alle momenten in ons leven. Helaas is het vaak zo dat de smartphone vaak net leeg is als er net iets belangrijks gebeurt moet worden. Als u ondernemer bent is dit helemaal van noodzakelijk belang. Als uw klant belt, dan moet u de klant kunnen beantwoorden en wilt u niet te maken hebben met een lege telefoon, op dit moment zou u ook een telefoondienst de telefoon voor u kunnen laten opnemen, maar er is ook een andere mogelijkheid en die zal hier beschreven worden. Ook als particulier wil u uw telefoon natuurlijk sneller opladen, zo blijft u altijd op de hoogte van alles.

Er is wordt nu gepraat over een zwart USB-apparaat, wat ervoor kan zorgen dat je telefoon of tablet twee keer sneller wordt opgeladen, genaamd de Legion Meter. In 2014 was dit helaas nog alleen maar in theorie, maar inmiddels is het al getest en het werkt. Het zorgt ervoor dat jouw telefoon sneller wordt opgeladen. Maar hoe werkt dit nou precies? Wanneer je je toestel aansluit op een USB-poort, om je toestel op te laden. Op basis van de USB-poort bepaalt je toestel hoeveel stroom er naar de accu gaat. Vaak is er meer stroom dan je toestel herkent. De Legion Meter zorgt ervoor dat jouw toestel juist de opdracht krijgt om zoveel mogelijk stroom te tappen, waardoor de accu een stuk sneller vol is. dit gebeurt natuurlijk wel zonder de accu te beschadigen. Er is nu nog onderzoek naar dit kleine apparaatje, maar

Als u als ondernemer vooral het probleem heeft van te weinig tijd dan kan u altijd even kijken op de website van antwoordservice/telefoonservice en zij kunnen dit probleem voor u verhelpen, waardoor u weer eens een rustigere periode heeft.

http://www.antwoordservice-telefoonservice.nl/