Achteruitrijcamera voor vrachtwagens

Als eigenaar van een vrachtwagenbedrijf wilt u geen problemen. Producten moeten vaak binnen een bepaalde tijd geleverd worden of er moet iets opgehaald worden en vertraging oplopen is nooit goed. Klanten zullen hierdoor ontevreden worden en kunnen kiezen voor een ander bedrijf. daarom moet u er altijd voor zorgen dat alles tot in de puntjes is geregeld. Veel eigenaren van vrachtwagenbedrijven proberen er dan ook altijd alles aan te doen om vertraging en negatieve publiciteit te vermijden

Een vrachtwagenchauffeur kan vertraging oplopen door een lekke band, maar een file is ook heel gebruikelijk. Het totale aantal mensen dat dagelijks in een file staat wordt door het CBS geschat op 500.000 tot 600.000. Hierdoor gaan vrachtwagenchauffeurs vaak op tijd weg om dit in ieder geval al te voorkomen. Een vrachtwagen kan ook betrokken raken in een ongeluk, per jaar vinden er ongeveer 1000 ongevallen plaats op de snelwegen. De meeste ongelukken op snelwegen gebeuren door een klapband, file aanrijdingen, door onduidelijkheid rond spitsstroken of door onoplettendheid van bestuurders. Op wegen waar ook fietsers komen gebeuren ook vaak ongelukken, ongeveer 190 personen overlijden jaarlijks na een ongeval tijdens het fietsen. Dit komt vaak door de dode hoek van een vrachtwagen. De dode hoek is het punt rondom je vrachtwagen die je vanuit je spiegel niet kunt zien. Als hier dan net iemand fietst, dan heeft een vrachtwagen dat niet door en kan zomaar doorrijden. 

Als werkgever wilt u natuurlijk niet dat één van uw vrachtwagenchauffeurs te maken krijgt met een ongeluk. Hierdoor kan negatieve publiciteit ontstaan en daardoor kan u klanten verliezen. Een achteruitrijcamera kopen is dan een oplossing voor vele eigenaren van een vrachtwagenbedrijf. Achteruitrijcamera draadloos biedt deze camera’s aan en zij kunnen met u gaan bekijken wat voor uw een goede camera is, zij zijn hier in gespecialiseerd en kunnen u ook helpen met de bevestiging en installatie van de camera.

http://www.vanzwitserland.nl/

About the Author