Ik stop nu
Computers / Internet / Searching

Tips voor waterpijp

Wanneer je meer dan regelmatig een waterpijp rookt, kan een eigen waterpijp bestellen een slimme stap zijn. Door er zelf eentje aan te schaffen, hoef je nooit meer een waterpijp van vrienden te lenen of een shisha ergens te huren. Je maakt een eenmalige investering waar je voor lange tijd plezier van hebt. Zo kan je thuis heel gemakkelijk genieten van een shisha en kan je dit ook aan je vrienden aan bieden. Je moet nu wel zelf je waterpijp klaarmaken, maar dit is redelijk eenvoudig en best wel simpel eigenlijk. Er zijn drie stappen die je moet volgen, waardoor het proces van de waterpijp schoonmaken heel soepel en vrij snel zal verlopen zonder dat je veel moeite hoeft te doen. Wij leggen je uit wat je moet doen om je waterpijp klaar te maken voor gebruik.

 

Stap nummer 1 : zet de waterpijp in elkaar

Ten eerste moet je de vaas vullen met water en dan daarna de stang er in doen. Zorg ervoor dat deze stang een aantal centimeter, ongeveer drie tot vier centimeter, onder water zit. Ook moet de verbinding van de stang en de vaas volledig luchtdicht zijn. Daarna ga je de shisha slang bevestigen aan de waterpijp. Bedenk hierbij dat deze verbinding net als bij de slang en de vaas ook luchtdicht moet zijn. Wanneer je dit allemaal gedaan hebt, plaats je het schaaltje voor de kolen boven op de waterpijp.

 

Stap nummer 2 : controleren of de waterpijp luchtdicht is

Zoals we eerder al noemde, is het heel belangrijk dat alle verbindingen in de waterpijp luchtdicht zijn. Dit geldt dus voor de verbinding tussen de shisha slang en de vaas, maar ook de de verbinding tussen de vaas en de stang moet luchtdicht zijn.

 

Stap nummer 3 : vul de tabakskop

Verdeel alles op een gelijke manier en plaats een dubbele laag folie over de kop.

https://premium-hookahs.nl