Ik stop nu
Computers / Internet / Searching

Hoe behaal je een hoge ranking in Google?

Heb je een eigen website en wil je graag een goede positie behalen in de google zoekresultaten? Dit kun je gemakkelijk bereiken, door gebruik te maken van SEO en/of SEA. Dit zijn 2 vormen van zoekmachine marketing waardoor je website een betere positie krijgt in de zoekresultaten van relevante zoektermen voor jouw website. Zoekmachine optimalisatie en zoekmachine advertenties kunnen je helpen om je uiteindelijke doel te behalen: een hoge ranking in Google.

Wat is zoekmachine adverteren?
Zoals de naam eigenlijk al zegt, kun je adverteren in een zoekmachine zoals Google. Je kunt een budget inzetten op verschillende zoektermen die relevant zijn voor jouw website. Wanneer iemand dan zoekt op deze zoektermen zal deze website hoog in de ranking eindigen. Deze vorm van zoekmachine marketing kost wel geld, maar hierbij is het verstandig om het te zien als een investering. Het gaat je namelijk erg veel voordelen opleveren wanneer je gebruik gaat maken van SEA.Wat is zoekmachine optimalisatie?

SEO, of ook wel zoekmachine optimalisatie genoemd, is een vorm van zoekmachine marketing waarbij je door gebruik van de juiste zoektermen op en rondom je website, er voor kunt zorgen dat je website beter gevonden wordt. De titels, meta’s en de content op de pagina maken een groot deel uit van hoe je pagina uiteindelijk wordt gevonden door een zoekmachine. Heb je bijvoorbeeld een webshop en website waarop je je kleding verkoopt voor zwangere dames? Zorg er dan voor dat je zoektermen dan goed aansluiten bij het onderwerp van je website, zodat je relevante zoekwoorden gebruikt. Op deze manier komen de juiste mensen op je website terecht, die ook daadwerkelijk interesse hebben in de informatie op jouw website. Misleidende zoektermen zullen alleen mensen aantrekken die geen interesse hebben in jouw website. Zij zullen dan ook snel de website weer verlaten om verder te zoeken naar een juiste website.

http://www.siege-marketing.nl/