Ik stop nu
Computers / Internet / Searching

Gadgets in de badkamer

Je kunt in je badkamer veel verschillende handige gadgets gebruiken waar je zelf misschien nog nooit aan hebt gedacht. Dit kunnen leuke accessoires zijn of hulpmiddelen badkamer om wel meer beleving te geven aan de badkamer of juist handige dingen die erg functioneel zijn. In dit artikel zullen een paar van deze gadgets naar voren komen en misschien heb je er wel iets aan.

Waterproof speaker

Hou jij ook zo van zingen onder de douche? Zorg er dan voor dat je een goede waterdichte speaker in de badkamer hebt. Er zijn veel verschillende speakers die je op de muur of tegen het raam kunt plaatsen met bluetooth opties. Ze zijn dus makkelijk te gebruiken en het maakt het douchen nog leuker.

Toilet spellen

Ben je iemand die het heerlijk vindt om lang op het toilet te zitten? Maak een toiletbezoek daarom leuk en uitdagend door spellen in de badkamer toe te voegen. Zo kun je een basket aan de muur hangen en een balletje erin proberen te gooien of een matje als golfbaan maken. Er bestaat zelfs toiletpapier met sudoku print erop.

Verlichting

Met verlichting kun je veel doen als het gaat om de sfeer. Zo kun je een relaxing projector plaatsen die het plafond verlicht in een prachtige projectie. Naast een grote lamp als deze kun je ook romantische lichtje plaatsen in je badkamer voor een extra effect.

Bad accessoires

Heb je een ligbad, dan kun je veel leuke gadgets toevoegen om nog meer beleving toe te voegen. Zo kun je een onderwater licht show creëren doormiddel van projectoren die in het water schijnen. Ook kun je bruisballen kopen die het water een heerlijke geur en een aparte kleur geven. Mocht je geen tv in je badkamer hebben staan, dan kun je ook een standaard of rekje plaatsen waar je een tablet, laptop of telefoon op kunt plaatsen zodat je je favoriete serie of programma kunt kijken tijdens dat je in bad ligt. Ook kun je hier boeken op plaatsen als je meer een leesliefhebber bent.

Bodydryer

Je kunt tenslotte ook een bodydryer aan schaffen, zodat je geen handdoek meer hoeft te gebruiken.

https://lavicta.nl/