Ik stop nu
Auto's en Motoren

Enkele veel voorkomende problemen die kunnen worden voorkomen door autotuning

Motorchip-afstemming is een activiteit waarin de elektrische besturingseenheid mechanisch wordt geprogrammeerd, zodat de motor in verschillende omstandigheden anders presteert.

 

De kosten ervan hangt allemaal af van hoe je het gedaan krijgt. Een motor-tune-up-chip is een vitaal onderdeel van uw voertuigen elektrische en softwaresystemen. Hiermee kunt u uw voertuigen performance aanpassen of aanpassen aan uw specifieke vereisten. Als u uw auto wilt opstellen voor vrije tijd, is het relatief eenvoudig. Als u op zoek bent naar business artikelen en een upgrade van uw auto voor racen, moet u een professional inhuren om het voor u te doen.

 

Een van de belangrijkste taken van het afstemmen van uw auto is uw motor. Timing is essentieel als je de beste prestaties van je auto wilt krijgen. Veel mensen zeggen dat timing je auto afhankelijk is van je rijstijl, maar ik ben het niet eens. Ik heb het gevoel dat de juiste timing kan worden bereikt door op intelligente wijze uw auto-systeem voor het Motormanagement te veranderen, ook bekend als EMI.

 

Dus, wat is de betekenis van de klopsensor in chip-tuning?

Een te zwakke of niet-functionele klopsensor kan hoge slijtage op de timingpoelie veroorzaken. De buitensporige slijtage in de distributieriem kan ervoor zorgen dat uw motor ruig, luidruchtig en bruichend is. Met een onjuist uitvoerende of beschadigde klopsensor, kunt u een hoog brandstofverbruik ervaren en gas verbranden. Dit kan soms erg gênant zijn, vooral als je op een racebaan bent. Om dit te vermijden, wordt aanbevolen dat u een hoogwaardige klopsensor installeert, zodat u dit probleem kunt elimineren.

 

Een ander gemeenschappelijk probleem bij het afstemmen is de auto niet genoeg kracht. Om uw motor soepel te laten draaien, moet u een nieuwe chip installeren. De meeste tuners gebruiken een high-performance chip bij het vervangen van de oude omdat de nieuwe meer kracht voor uw auto zal bieden.

 

Een veelvoorkomende fout gemaakt door vele chip-tuners is de lucht in het brandstofinjectiesysteem is niet correct aangepast. Als de lucht onjuist is aangepast, kan het veel negatieve effecten veroorzaken, zoals een overdreven rijk inactief. Een ander gemeenschappelijk effect van lucht in de brandstofinjectie is injectie, die wordt aangeduid als gorgelen of terugvruchten. Om dit probleem te elimineren, moet u het luchtfilter aanpassen, zodat deze op de juiste manier aan de carburateur is bevestigd. Om dit te doen, moet u een aftermarket brandstofinjectie-kit aanschaffen.

 

Last but not least, de tuning-up van je auto zal niet lang duren als je geen onderhoud uitvoert. Een van de meest verwaarloosde gebieden in de tuning van de auto is de suspensie. Als u dit deel verwaarlost, zal uw auto zijn ophangcomponenten verslechteren, waardoor de hele chip- en tune-upprocedure nutteloos is.

Klik hier voor meer informatie: businessartikelen.nl