Ik stop nu
Auto's en Motoren

Zie jij op tegen het CBR auto theorie-examen? Niet meer na de cursus van 123-Theorie!

Heb jij leerproblemen en zie je vreselijk op tegen het auto theorie examen? Laat ons je zorgen wegnemen. 123-theorie biedt namelijk een theoriecursus Zwolle aan waarbij iedereen slaagt: de slimste van de klas, die middelmatige leerling, het meisje dat dyslectisch is én de jongen met faalangst. En die vele jongeren met ADHD of die groep die de Nederlandse taal nog niet 100% machtig is? Ja, ook zij hebben een heel grote kans om voor het auto theorie examen te slagen.

Hoog slagingspercentage, hoe kan dit?

Hoe kan het dat de slagingspercentages bij 123-theorie zo hoog liggen, vraag je je misschien af? Dit heeft alles te maken met de manier van lesgeven en de opbouw van de cursus. We beginnen met het eerste. De docenten die de verkeersregels en -voorschriften uitleggen zijn ervaren en relaxed. Ze werken al jaren met mensen die snel gestrest zijn of concentratieproblemen hebben. Alles gaat stapje voor stapje, op een ontspannen en leuke manier. Bijzaken worden niet behandeld. De focus ligt op de stof die je echt nodig hebt voor het auto theorie examen. De cursus wordt klassikaal gegeven en dat is met een reden. Soms is het gewoon zo dat een medeleerling iets beter kan uitleggen dan de docent. Daar komt bij dat het veel gezelliger is om samen te leren.

De opbouw van de training is behoorlijk intensief. Alle lesstof wordt in 1 dag behandeld en op diezelfde dag doe je examen. Door te oefenen met examenvragen van eerdere jaren sla je 2 vliegen in 1 klap: je raakt gewend aan de manier van vragen stellen en je neemt de stof op. Dit scheelt tijd en het blijkt dat die ene dag genoeg is om te slagen. Je auto theorie halen in 1 dag? 123-theorie maakt het mogelijk!

Goede inzet van jou nodig

Het klinkt mooi allemaal en het is ook mooi, maar we willen je op het hart drukken dat het niet vanzelf zal gaan. Er wordt ook iets van jou verwacht natuurlijk. Lees het materiaal dat je opgestuurd krijgt na je inschrijving goed door. Zorg dat je je zaakjes praktisch op orde hebt: verschijn met een geldig ID-bewijs op zak op tijd op de 123-theorie locatie!

 

https://www.123-theorie.nl/