Ik stop nu
Image default
Auto's en Motoren

Voor je auto en scooter theorie moet je bij Gelijk Geslaagd zijn!

Je scooter theorie snel halen, zodat je voortaan kunt gaan en staan waar je wilt? Bij Gelijk Geslaagd kun je je 24/7 online opgeven. We leggen uit hoe. Ga naar www. gelijkgeslaagd.com. Klik rechts bovenaan op scooter en vervolgens op ‘aanmelden’. Dan verschijnt er een formulier om in te vullen. Bevestig dat het om een scooter gaat, geef de dichtstbijzijnde locatie door en een datum waarop je zou kunnen. Een paar mogelijke locaties zijn: Den Haag / Rijswijk, Leiden en Rotterdam / Barendrecht. Daarna wordt gevraagd naar je naam, geboortedatum, emailadres, telefoonnummer en huisadres. Alles genoteerd? Lees dan goed de informatie door over prijs, corona en algemene voorwaarden. Als je het met alles eens bent, geef je je akkoord en klik je op ‘aanmelden’. De bevestiging krijg je direct per mail.  

Thuis leren is niet meer nodig

100% slagingskans bij een theorie cursus auto? Ja! Gelijk Geslaagd heeft een manier van lesgeven ontwikkeld die voor iedereen geschikt is. Er worden geen boeken gebruikt en je hoeft niet thuis te leren. Tijdens een training bij Gelijk Geslaagd leer je alleen datgene wat je nodig hebt om te slagen voor het theorie-examen. De docenten geven je leuke en makkelijk te onthouden ezelsbruggetjes zodat de lesstof goed blijft hangen. Je oefent met vragen zoals ze op het examen gesteld worden. Je weet dus precies wat je te wachten staat. Zenuwen en stress? Helemaal niet nodig! Het auto theorie examen is onderverdeeld in drie blokken:

–        gevaarherkenning, 25 vragen;
–        wetten en verkeersregels, 30 vragen;
–        verkeersinzicht en risico’s, 10 vragen.

Alle drie de onderwerpen worden uitgebreid behandeld tijdens de Gelijk Geslaagd opleiding. 

Voor zowel de scooter als de auto theorie cursus geldt dat die maar 1 dag duurt. Vroeg in de ochtend meld je je bij Gelijk Geslaagd in de buurt. Je krijgt klassikaal les en het leuke (en slimme!) daarvan is dat jullie veel van elkaar zullen opsteken. Na de lunch is het tijd voor het examen. De uitslag krijg je dezelfde dag.

 

https://www.gelijkgeslaagd.com/

Gerelateerde artikelen

Zie jij op tegen het CBR auto theorie-examen? Niet meer na de cursus van 123-Theorie!

Enkele veel voorkomende problemen die kunnen worden voorkomen door autotuning

Volvo XC90 krijgt geen opvolging