Ik stop nu
Computers / Internet / Searching

E-sigaretten vergelijken bij de aanschaf

De aanschaf van een e-sigaret is heel anders dan bij een traditionele. Omdat een e-sigaret nou eenmaal blijvend kan worden gebruikt is het belangrijk bij de aanschaf erop te letten dat het product wel voldoet aan al jouw eisen.

Voordeel is wel dat er verschillende smaken te verkrijgen zijn die een e-sigaret nou eenmaal ook veelzijdiger maken dan een gewone sigaret. Apart van het verkrijgen van de verschillende smaken is het nou eenmaal de mogelijkheid van de e-sigaret om de speciale vloeistof te laten verdampen die het genot geeft.

Meer tips en informatie over e-sigaretten vindt je ook op www.esigaretervaring.nl

Let op de verschillende opties die aangeboden worden

Omdat de verdamper een belangrijk deel is van het verbruiksgenot van de e-sigaret is het belangrijk bij het vergelijken te kijken naar de tijd waarin het zijn optimale warmte bereikt. Een goede verwarmer heeft gemiddeld ongeveer 3 tot 4 seconden nodig om de juiste hoeveelheid damp te laten ontstaan. Ook de kwaliteit is belangrijk. Gemiddeld gaat een goede verdamper ongeveer 3 weken mee.

Ook de levensduur van de batterij is heel belangrijk. Vergelijk bij de aanschaf dus altijd de batterijen die meekomen met de e-sigaret. Deze zijn vaker van een standaard formaat, maar de kwaliteit verschilt wel onderling aanzienlijk. Ook is het aktijd goed bij het vergelijken te kijken of de polen van het batterij vakje kunnen worden versteld. Door het regelmatig verwisselen kan het contact namelijk wat minder worden.

Bij de aanschaf van e-sigaretten kan je dus zeker wel vooraf vergelijken wat de opties zijn die aangeboden worden en het daarop gekoppeld verbruiksgemak. Let dus hierbij wel op de levensduur van de aangeboden batterijen en de verdamper