De klassieke witte blouse

Als er een item is dat in elke kledingkast zouden moeten hangen is dat toch wel de witte blouse. Voor zowel mannen als vrouwen. Het is basic en de combinatiemogelijkheden met dit kledingstuk zijn eindeloos. De kleur wit past overal bij. Bovendien is de witte blouse te gebruiken voor meerdere toepassingen.

Voor chique gelegenheden is de witte blouse ideaal. Het straalt een bepaalde allure uit en als je er een zwart colbertje over heen draagt kun je meteen door naar je sollicitatiegesprek of zakengesprek. Naast dat je hem chique kan dragen, kan je hem net zo goed casual dragen. Een spijkerbroek eronder en je look is al netjes, maar toch casual. Eventueel een spijkerjasje eroverheen en sneakers eronder en je kunt zo de deur uit. Zoals gezegd past de kleur wit overal bij, dus voor een wat speelsere look kun je er kleurrijke kleding bij dragen. Ook accessoires als een mooi horloge voor de mannen of een leuke ketting voor de vrouwen kunnen hierbij prima. Een trend die je recent steeds meer ziet is de comfortabele look. Hierbij draait alles om comfort. Als je geen zin hebt in strakzittende, getailleerde kleding ga je voor een ‘comfy’ look. Een witte blouse gaat ook goed onder een wijd vest of een makkelijke broek.

Genoeg mogelijkheden dus met dit klassieke kledingstuk. Eén groot nadeel is wel dat een vlekken op een witte blouse heel snel zichtbaar zijn. En soms gaan die er ook niet zomaar uit met een wasje. De blouse laten stomen is dan een effectieve oplossing. Iedereen heeft wel een goede stomerij in de buurt zitten? Op zoek naar een stomerij den Haag of een stomerij Leidschendam? Dan ben je bij Panda Stomerij aan het goede adres. Ze maken gebruik van gebruik van technieken die goed zijn voor je kleding en doen dit ook nog een milieubewust.

http://stomerijpanda.nl

About the Author