Ik stop nu
Computers / Internet / Searching

Bijles geven – Werken bij Scriptium

 Ligt jouw passie bij het geven van les en bijles aan kinderen, jongeren en jongvolwassenen? Heb je talent voor kennisoverdracht en deins je niet terug voor een uitdaging? Dan is werken als bijlesdocent bij Scriptium iets voor jou. Scriptium verzorgt bijles op maat voor basisschoolleerlingen, middelbare scholieren en studenten in Nederland en Vlaanderen. Deze bijles wordt online of op locatie gegeven en de invulling is volledig afhankelijk van de benodigdheden en wensen van de leerling. Daarnaast doet Scriptium aan studiebegeleiding en spelling check Nederlands

 

Het profiel van een bijlesdocent

Bijlesdocenten van Scriptium zijn flexibel, didactisch vaardig en experts in hun vakgebied. Een bijlesdocent die bijles Frans geeft, spreekt natuurlijk vloeiend Frans en kan op elk gewenst niveau uitleg geven over grammatica, vocabulaire, spreekvaardigheid en luistervaardigheid. Je weet als bijlesdocent de bijles zo te geven dat deze effectief is voor elke unieke student en leerling. Je kunt makkelijk een luisterend oor bieden aan leerlingen en ouders die gehoord willen en moeten worden. Je snapt dat bijles geven verder gaat dan enkel het herkauwen van onderwijsstof en weet met didactische technieken en creatieve toepassingen elke bijlesleerling aan meer zelfvertrouwen en hogere cijfers te helpen.

 

De doelgroepen

De bijlesleerlingen die zich melden bij Scriptium zijn te verdelen in drie groepen: basisschoolleerlingen in de leeftijdscategorie van 6 t/m 13, middelbare scholieren in de leeftijdscategorie van 13 t/m 18 en studenten in het hoger onderwijs in de leeftijdscategorie van 17 en hoger. Daarnaast biedt Scriptium bijles aan omscholers, bijscholers en volwassenen die hun kennis van een bepaald vak willen bijspijkeren voor persoonlijke doeleinden. Voor basisschoolleerlingen is er bijles rekenen en bijles taal, voor middelbare scholieren is er bijles voor alle middelbare vakken en voor studenten is er bijles die is toegespitst op een studie, zoals bijles rechten of bijles statistiek.

 

Werkwijze

Scriptium begint met een telefonisch gesprek met de leerling en/of de ouders om in beeld te brengen wat er precies nodig is en om de student, leerling of ouders te voorzien van de nodige informatie. Vervolgens zoekt Scriptium in de database met freelancers een bijlesdocent die aansluit op de behoeften van de leerling. Voor bijles biologie voor een leerling met dyslexie is dat dus een biologiedocent die daar ervaring mee heeft. De bijlesdocenten mogen vervolgens zelf beslissen of ze projecten aannemen of niet. Daarna volgt een telefonisch kennismakingsgesprek tussen de bijlesdocent en de leerling/ouders. De bijlesdocent is bij akkoord zelf verantwoordelijk voor het invullen van de lessen.

 

Solliciteren bij Scriptium

Spreekt een functie als bijlesdocent bij Scriptium jou aan? Solliciteer dan direct door een mail te sturen naar info@scriptium.nl. Het is tevens mogelijk om via dat e-mailadres eerst meer informatie op te vragen over bijles van Scriptium, Scriptium als instantie, of de andere diensten die Scriptium te bieden heeft voor lerend Nederland. Bezoek ook de website en webpagina over werken bij Scriptium voor meer informatie over onze diensten en de sollicitatieprocedure. Nadat we je mail hebben ontvangen, zal er een telefonisch gesprek plaatsvinden over het geven van bijles, jouw achtergrond en wat werken voor Scriptium betekent.

http://scriptium.nl/