Ik stop nu
Image default
Dienstverlening

Eersteklas LED verlichting bedrijfshal

Wilt u volledig overstappen op industriele LED verlichting, maar weet u niet wat goede lampen zijn en waar u ze kunt kopen? Led Design Holland kan precies voor u bepalen welke ledlampen u nodig heeft, hoeveel van elk armatuur en waar ze idealiter geïnstalleerd worden. LDH onderhoudt nauw contact met enkele led-groothandelaars en kan de betreffende lampen tegen concurrerende prijzen voor u inkopen. Om u van te voren een goed overzicht te geven, verwerkt het Led Design Holland-team alle informatie in een 3D-lichtplan. U kunt dat vrijblijvend inzien, vragen stellen en kritische opmerkingen maken. Pas als u helemaal akkoord bent met het plan gaat LDH voor u aan de slag.

Het grootste voordeel van led is de besparing die u realiseert. Direct en structureel. Het bedrag op de energienota is en blijft lager. Een tweede pluspunt is de duurzaamheid van led. Dit kunt u tweeledig opvatten. Led-armaturen zijn gemaakt van milieuvriendelijke materialen én ze gaan lang mee. Jaren langer zelfs dan andere lampen. U bespaart dus ook nog eens op de investeringskosten. Los van al deze pre’s zijn leds vooral kwaliteitslampen. Er is van alles mogelijk qua lichtkleur en -sterkte, maar ook wat de grootte en stijl van de armaturen betreft. We overdrijven niet als we zeggen dat er voor iedere onderneming uitstekende ledlampen te koop zijn.  

Led Design Holland is voorstander van lichtmanagementsystemen. Hiermee wordt software bedoeld die lampen (groepsgewijs of afzonderlijk) aanstuurt. De lampen worden dus smart. Een veelgebruikt systeem is DALI: Digital Adressable Lighting Interface. Hierbinnen kunnen complete lichtscenario’s worden opgesteld. Inbegrepen zijn aanwezigheids- en afwezigheidsdetectie, automatische tijdsturingen, daglichtregeling en tot op een enkele werkplek aanpasbaar licht.

Led Design Holland is beschikbaar als u vragen heeft over bepaalde lampen, over DALI of led in het algemeen. Direct een offerte aanvragen voor de switch naar led behoort zeker tot de mogelijkheden. In het laatste geval kunt u het beste het online contactformulier invullen: https://www.leddesignholland.nl/contact/. Voor een enkele vraag mag u bellen of mailen: 076 – 888 3300, info@leddesignholland.nl.

https://www.leddesignholland.nl