Ik stop nu
Computers / Internet / Searching

Wil je baby niet drinken?

Wat als je baby niet meer wil drinken?

 

Van baby’s wordt wel eens gezegd dat alles wat ze doen eten en slapen is. Voor meer informatie over aanbiedingen van luiers  www.luiers-aanbieding.net. Wanneer je kleine spruit honger heeft, dan laat hij of zij dat meestal luidkeels weten door hartverscheurend te huilen. Als je borstvoeding geeft, dan is er meestal geen vuiltje aan de lucht. De meeste kinderen kunnen van nature uit gemakkelijk de borst vinden. De problemen doen zich het meest voor wanneer er overgeschakeld moet worden van borstvoeding naar flessenvoeding. Sommige moeders kunnen lang borstvoeding geven en andere vrouwen gewoon minder lang. Dat is de natuur en die is soms onvoorspelbaar. Als je zelf geen moedermelk meer kunt geven, dan is het tijd om over te schakelen naar flessenvoeding. In vele gevallen gaat dit naadloos. Soms heeft dit wat meer voeten in de aarde. Hier kunnen verschillende redenen voor zijn. Een eerste is de samenstelling van de voeding.

 

Kies voor een merk van voeding dat de borstvoeding het best benadert

Als je kind gewoon is aan borstvoeding, dan kan het zijn dat het niet van flessenvoeding houdt. De meeste babymelk in poedervorm is helemaal aangepast aan de behoeften van een baby. Toch kan het zijn dat je kind hier helemaal niet van houdt. Dit kan te maken hebben met de samenstelling van de babymelk. Uiteraard bevat die alle voedingstoffen die een klein kind nodig heeft. Toch is er een ding waar we rekening mee moeten houden. Babymelk wordt vaak geproduceerd op basis van koemelk. In feite is dit niets anders dan borstvoeding voor kleine kalfjes. Vele kinderen houden ook van deze melk. Sommige baby’s lijden echter aan koemelkeiwitallergie. Zij reageren dus niet zo goed op flessenvoeding op basis van koemelk. Als dit het geval is, dan is het nodig om over te schakelen naar flessenvoeding die niet op basis van koemelk wordt gemaakt. Tegenwoordig zijn er verschillende merken die hier vervangende producten voor op de markt hebben gebracht. Je hoeft dus niet te wanhopen, want er is altijd wel een flessenvoeding die geschikt is voor jouw kind. Er is echter nog een andere reden waarom kinderen niet van een flesje houden.

 

Je kind heeft liever de borst dan een fopspeen

 

Als een baby lange tijd borstvoeding heeft gekregen, dan is het geen wonder dat hij of zij een fopspeen maar een gek ding vindt. Wat je in dit geval kunt doen, is experimenteren met verschillende vormen van fopspenen. Je kiest het beste voor een fopspeen die het best op een tepel lijkt. Zo zal je kind het flesje beter aanvaarden.

 

https://www.luiers-aanbieding.net