Ik stop nu
Computers / Internet / Searching

Tattoo’s

In de tattoowereld zijn er natuurlijk talloze opties voor plaatsen om een tattoo op te zetten. De meeste bekende zijn natuurlijk de armsleeves, de ribbenkast en de benen, vooral rond de enkels. Maar er zijn ontelbaar veel andere plekken om een tattoo te zetten. Vandaar dat iedereen die tattoo’s heeft, er toch anders uit ziet. Iedereen vult zijn of haar huid weer anders in. Want er zijn natuurlijk ook miljoenen verschillende designs die je kunt kiezen. Je kunt er eentje doen die erg algemeen is, zoals een roos, een ster of een oneindigheidsteken. Maar je kan er ook voor kiezen om jouw tattoo artiest er zelf eentje te laten maken. Jij vertelt dan wat je ongeveer in je hoofd hebt, en hij of zij maakt er dan een prachtig ontwerp van voor je. Hoe je dit design op je lichaam wilt, verschilt ook weer per persoon. Er zijn namelijk heel veel stijlen die je kunt kiezen hiervoor. Je kunt een tattoo erg realistisch laten zetten, of juist traditioneel. Traditioneel heeft felle kleuren en dikke lijnen en staat er om bekend dat die het langste blijven zitten. Daarnaast kunnen je natuurlijk ook teksten laten zetten, in allerlei verschillende lettertypes.

Een vooroordeel wat veel mensen hebben is dat mensen met tattoo’s spijt zullen krijgen van hun tattoo’s. Vaak zetten mensen deze dingen op jonge leeftijd en na een jaar of 30 wordt de kleur wat minder mooi en lekt de inkt uit. Echter zijn er niet veel mensen die echt spijt hebben van een tattoo. Integendeel, verreweg de meeste mensen zijn ontzettend blij met hun tattoo. Zo ook Johan van 74.

“Ik ben elke dag nog heel blij met de keuze die ik 35 jaar geleden hebt gemaakt om arm sleeves te nemen. Tegenwoordig zie ik ze helaas niet vaak meer, door mijn Armkous die ik moet dragen tegen mijn lymfoedeem, maar toch ben ik er erg blij mee!”

 

 

https://www.lymphedivas.eu/