Ik stop nu
Computers / Internet / Searching

Kamerscherm.nl – Topkwaliteit bij het bedrukken van een beurswand

Kamerscherm.nl

U weet waarschijnlijk wel dat u een kamerscherm kan laten maken bij Kamerscherm.nl, maar weet u ook dat u een beurswand kan laten maken voor een beurs/evenement? In dit artikel krijgt u meer informatie over hoe u een beurswand kan laten maken bij Kamerscherm.nl, de topkwaliteit bij het bedrukken van een beurswand en welke materialen er worden gebruikt bij een beurswand. Voor meer informatie, lees dan verder dit artikel!

Een beurswand laten maken bij Kamerscherm.nl

Bent u opzoek naar een beurswand voor een beurs/evenement? Bij Kamerscherm.nl kunnen we dit voor u realiseren. U hoeft alleen een foto, afbeelding, tekst of een bedrijfslogo te sturen en wij zullen dit op het doek bedrukken. Voordat wij dit doen, sturen wij eerst het concept om te kijken of het naar uw wensen voldoet. Met een beurswand laat u een professionele indruk achter bij de bezoekers. Daarnaast zorgt dit voor een herkenning en positieve branding voor uw bedrijf!

Topkwaliteit bij het bedrukken van een beurswand

Een beurswand bedrukken doen wij met topkwaliteit materialen en apparatuur. Dit doen wij door middel van inkt met hoge kwaliteit en de nieuwste printtechnieken. U ontvangt een duurzaam en stevig scherm dat lange tijd meegaat. Ook is het belangrijk dat het niet zijn kleur verliest. Wilt u een beurwand? Dit kan enkelzijdig of dubbelzijdig!

Materialen en constructie beurswand

Bij het maken van een beurswand wordt er gebruik gemaakt van verschillende onderdelen. De buitenkant bestaat uit een aluminium buizenframe. Dit houdt de beurswand in zijn vorm. Het doek bestaat uit een PVC zeildoek van hoge kwaliteit. Verder is het doek verbonden aan het frame door middel van ringen, elastieken en haken.

Beurswand

Veel mensen maken gebruik van een beurswand bij een beurs of een evenement. Wilt u dit ook en uw eigen beurswand maken? Twijfel niet en kijk op onze website om te kijken hoe u uw eigen beurswand maakt!

https://www.kamerscherm.nl/beurswand