Ik stop nu
Computers / Internet / Searching

Het grootste aanbod kartonnen dozen

Bij Dozenhal koopt u meer dan 2500 verschillende formaten kartonnen dozen. De Dozenhal heeft een ruime voorraad en zelfstandig transport. U kunt uw bestelling dus vaak al de volgende dag verwachten. Dankzij de dozenzoeker vind u de doos die u nodig heeft. Vul gemakkelijk de lengte, breedte en hoogte in en krijg direct een overzicht van welke dozen geschikt zijn voor u. Als hier niet het juiste product bij zit, kunt u bij de Dozenhal zelf een doos op maat laten maken. Een groot voordeel van onze dozen is dat ze worden gemaakt van hergebruikte kartonnen verpakkingen.

Verantwoord kartonnen dozen kopen

Hoewel kartonnen verpakkingen vaak geen goed imago hebben, bent u bij ons aan het juiste adres. Natuurlijk bent ook u bezig met wat het beste is voor het milieu. De productie van kartonnen dozen heeft echter relatief veel grondstoffen, water en energie nodig. Karton wordt gemaakt van hout, wat moet worden verbouwd op grote stukken grond. De Dozenhal maakt gelukkig gebruik van dozen van hergebruikt materiaal. Hierdoor ontlasten we het milieu enorm. Elke ton herbruikbaar golfkarton bespaart meer dan 20.000 liter water, een goede reden voor de Dozenhal om deze ‘groene’ doos op de markt te brengen.

Hoe worden dozen hergebruikt?

Wanneer u minimaal tien pallets heeft met dozen waar u niets meer mee doet, hoeft u deze aan de Dozenhal verkopen. Wij gebruiken ze graag nogmaals en komen ze zelfs bij u ophalen. Op deze manier draagt iedereen een steentje bij aan een schoner milieu. De opgekocht dozen worden vervolgens zorgvuldig gecontroleerd, om de kwaliteit voor de volgende koper te garanderen. De prijs is hierbij ook een groot voordeel: een tweedehands doos is goedkoper dan een nieuwe doos.

Win-win situatie

Het produceren van verpakkingsmaterialen levert door het energie- en grondstoffengebruik een grote belasting op voor het milieu, maar verpakkingsmateriaal is ook erg handig. Zo geven onze dozen bijvoorbeeld een goede bescherming tegen beschadiging tijdens het vervoer en opslag. De meeste producten kunnen niet onbeschermd vervoerd worden. Bij de Dozenhal is het gemakkelijk om te kiezen voor het juiste formaat doos op ‘groene’ wijze. De aanschafkosten zijn lager en u verbruikt minder grondstoffen. Een echte win-win situatie dus!