Ik stop nu
Image default
Gezondheid

Last van overtollig vet? Zo los je het op!

Eerst wat is overtollig vet? overtollig betekent dat er eigenlijk vetrollen zijn. De snelste en makkelijkste manier om er van af te komen is via het bevriezen van je vet. Je kan het op meerdere plekken plekken op je lichaam vet behandelen of vet kwijtraken. Je kan het vet behandelen op de buik, de arm, de been, okselvet en nog veel meer. Eigenlijk kan je het wel overal gebruiken waar je vetcellen/vet hebt. Het proces is per deel precies hetzelfde eerst maak je het deel schoon. Dan zet je het apparaat op het deel van het lichaam en na een paar minuten maak je het apparaat los en masseer je de huid. Dat is het proces en dat doe je een paar keer. 

Niet te snel doen

Wanneer jij te snel achter elkaar je vet gaat bevriezen kan het niet zo goed zijn voor je. Je kan dan wel last krijgen. Je krijgt veel jeuk en irritatie op de plekken waar je dat hebt gehad.

Je moet ook 8 weken wachten tot de volgende behandeling als jij nog een behandeling wilt doen. Het is best lang om te wachten. 

Nadelen

Bij de eerste minuten bij het bevriezen van je vet kan je een prikkerig gevoel krijgen. Het gevoel gaat wel snel weg na een paar minuten tijdens de behandeling al. Je kan ook een rode huid krijgen of een blauwe dat komt omdat het natuurlijk best koud is om dat apparaat steeds tegen je huid aan te krijgen. Dat zijn wel de enige nadelen waar je echt niks aan kan doen. Het doet trouwens ook geen pijn om je vet te bevriezen. Het bevriezen van vet kan alleen voor een weekje wat plekjes achterlaten maar ook niet voor altijd. Het is veilig om vet te bevriezen.