Ik stop nu
Sport

Honderden verschillende sportbekers, medailles en andere prijzen voor ieder evenement

Als organisator krijg je door het jaar heen te maken met talloze verschillende sportevenementen. Van een sponsorloop voor het goede doel, tot nationale en zelfs internationale kampioenschappen. Voor als die evenementen heb je ook prijzen nodig. En dan is het prettig om de keuze te hebben uit verschillende opties. Dan kun je voor ieder evenement bij dezelfde leverancier terecht. De vraag is dus, wat zijn de mogelijkheden bij het bestellen van sportprijzen?

Zoek je iets speciaals of meer algemeen?

Ben je voor een specifieke sport op zoek? Voor de voetbalcompetitie blijf je in stijl door een kampioensschaal te kopen, net zoals in de Eredivisie. Maar je kunt ook medailles bestellen voor specifieke sporten zoals judo, tennis, hockey of hardlopen. En ook voor niet sport-gerelateerde evenementen kun je medailles bestellen. Bijvoorbeeld voor carnaval of voor een kind dat zijn zwemdiploma heeft gehaald.

Er zijn ook blanco medailles en sportbekers die je in verschillende formaten kunt bestellen. In dat geval koop je een standaard exemplaar, zonder opdruk of opschrift. Deze kun je namelijk verder in het bestelproces zelf toevoegen. Een sticker met een persoonlijke boodschap op de achterkant bijvoorbeeld. Ook de afbeelding op de voorzijde kun je zelf toevoegen en je kiest zelf de kleur van het lint dat aan de medaille bevestigt wordt.

Hoe prestigieuzer het evenement des te mooier de prijs

Hoe chiquer het restaurant waar je naartoe gaat, des te duurder de wijn. Datzelfde geldt voor de sportprijzen bij evenementen. Bij een clubtoernooi kun je voor prijzen van vrijwel iedere kwaliteit kiezen. Een sportgala daarentegen vraagt om wat meer uitpakken. Je kunt er dan bijvoorbeeld ook voor kiezen om een wisselbeker te kopen. Niet in de traditionele zin dat deze weer wegegeven moet worden maar omdat een wisselbeker vaak luxer is en er kwaliteitsmaterialen voor worden gebruikt.