Ik stop nu
Tuin en buitenleven

Werken in de tuin

De koudere wintermaanden komen er langzaam aan. De perfecte tijd dus om je tuin winterklaar te maken. het is natuurlijk zonde dat als het weer warmer gaat worden je tuin er kapot bij zit. Noodzaak is het daarom om nu al wat dingen in je tuin te gaan doen.

De moestuin

Wanneer je een moestuin hebt dan is de herfst een periode is waarin je moet zaaien en oogsten. Alles wat nu uitgebloeid is moet je op dit moment gaan oogsten. Vaak zijn ook veel fruitbomen klaar om geoogst te woorden. Verstandig is om na het oogsten weer opnieuw te zaaien. Groenten zoals radijs, peterselie, sla en spinazie kunnen op dit moment het beste gezaaid worden.

Haal je spullen naar binnen

Wanneer je van alles in de tuin gedaan hebt dan kun je het beste je tuingereedschap opbergen. Maak het gereedschap goed schoon en vet het in. Wanneer je gereedschap hebt zoals een grasmaaier of snoeischaar dan kun je deze laten slijpen. Het beste kun je hiervoor een aanhanger huren in Helmond. Door het huren van een aanhanger in Helmond kun je grote spullen zoals een grasmaaier makkelijker vervoeren. Huur je een aanhanger in Helmond dan bespaar je meteen vele ritjes op en neer omdat je veel meer kwijt kunt in de aanhanger. Al het andere gereedschap en meubels kunnen het beste zo snel mogelijk binnen geplaatst worden. Vaak kan vorst veel schade aanrichten. Zo kun je het beste je tuinslang afkoppelen en binnen leggen. Vaak blijft er wat water achter in de slang dat bevriest.

https://autoverhuurdemulder.nl/aanhanger-huren-helmond/