Ik stop nu
Image default
Industrie

Ontdek de moderne technieken van kunststof lasersnijden bij dit bedrijf

Wilt u in zee gaan met een échte specialist in kunststof lasersnijden? Zoek dan niet langer en schakel de experts van Piant uit Waalwijk in! Zij zijn uw betrouwbare partner als het gaat om kunststofbewerking. Zij hebben in het verleden al vele succesvolle projecten neergezet, voor klanten zoals KLM, Radboud UMC, Nespresso en de Efteling. Voor iedere opdrachtgever die een eigen product wenst, staan ze klaar met uitgebreide expertise en moderne machines. Het uitsnijden, stansen of laseren en eventuele verdere assemblage of gravering, verzorgen de specialisten van Piant met veel passie voor hun vak. Ze vormen alle denkbare materialen perfect op maat, bijvoorbeeld diversen kunststoffen, papier, rubber, vilt, hout en leer. Wilt u kunststof laten lasersnijden? Dan bent u hier dus volledig aan het juiste adres!

Een uniek en gevarieerd portfolio

Kunststof lasersnijden is een techniek die blijft moderniseren en innoveren. Machines worden continu geavanceerder gemaakt, wat ervoor zorgt dat maatwerk steeds efficiënter en nauwkeuriger kan worden uitgevoerd. Piant is een specialist die goed met alle innovaties meebeweegt en voortdurend naar nieuwe oplossingen zoekt. Tegenwoordig kunnen zij alles bewerken en verwerken tot op de tiende millimeter nauwkeurig. Het is dan ook niet voor niets dat vele grote opdrachtgevers dit bedrijf hebben ingeschakeld. Jaarlijks verwerkt Piant maar liefst 85 miljoen producten, van eenvoudig tot complex en van kleinschalig naar omvangrijk. In het geavanceerde machinepark van Piant is alles mogelijk voor u.

Korte levertijden en persoonlijke service

Informeer naar de mogelijkheden die Piant biedt op het gebied van kunststof lasersnijden, of een andere techniek voor de verwerking van uw product, en laat u inspireren door hun experts. Wanneer u een samenwerking met hen start, profiteert u van korte levertijden en persoonlijke service. Zo weet u zeker dat u altijd bij hen terechtkunt voor advies en informatie en dat uw product een succes wordt. Neem contact op met dit bedrijf en vraag een vrijblijvende offerte aan.

https://piant.nl/