Ik stop nu
Image default
Industrie

Professioneel en nauwkeurig metaal laten walsen bij dit metaalbedrijf

Voor veel producten is gewalst metaal nodig. Dit is metaal dat dun gemaakt is door een machine en daarna in een ronde vorm gebogen kan worden. U kunt dit metaal gebruiken voor verschillende producten of bouwwerken. Het beste en meest professionele metaalbedrijf vindt u in Gemert, Noord-Brabant. Bij Creative Production kunt u namelijk metaal laten walsen en metaal ook op andere manieren laten bewerken.

Hoe wordt metaal gewalst?

Bij metaal walsen wordt metaal door een walsmachine gehaald. Een walsmachine bestaat uit grote cilinders die het metaal als het ware plat duwen en in een bepaalde vorm kunnen krijgen. Door het metaal een aantal keer door de machine te halen, wordt het metaal dun. U kunt zelf bepalen hoe dun u het metaal wilt hebben en in wat voor vorm u dit wilt krijgen. Dit bedrijf maakt gebruik van de techniek van koudwalsen. Hierdoor wordt het metaal niet opgewarmd voordat het omgebogen wordt. Het metaal wordt juist koud gehouden waardoor het materiaal veel steviger wordt.

CNC-walsen

Bij dit bedrijf in Gemert is het ook mogelijk om gebruik te maken van een CNC-walsmachine. Bij deze machine kan een metalen plaat vervormd worden tot een cilinder. Dit is ideaal wanneer u op zoek bent naar cilindervormig staal. U kunt zelf de radius bepalen van de cilinder. Zo wordt het staal altijd voor u op maat gemaakt.

Voor zowel seriewerk als enkele stuks

Dit bedrijf produceert verschillende soorten bewerkt metaal voor productiedoeleinden. De meeste afnemers zijn dan ook bedrijven die producten met metaal of staal produceren. Bij Creative Production is het mogelijk om een serieproductie aan te vragen. Er wordt dan een grote oplage van een bepaald bewerkt materiaal gemaakt. Het is echter ook mogelijk om een kleine oplage aan te vragen. Bij dit bedrijf in Zuid-Nederland kunnen dus verschillende soorten organisaties terecht voor metaal walsen en andere soorten metaalbewerking.

https://www.creative-production.nl/