Ik stop nu
Geschenken

Euroclix en SurveyWorld review: makkelijk geld verdienen, of niet?

In deze Euroclix review besteden we aandacht aan een bedrijf waarmee je makkelijk geld kan besparen én geld kan verdienen. Geld besparen en geld verdienen, dat willen de meeste mensen wel. Wanneer je gebruik zou maken van Euroclix, dan zou je per maand een fors bedrag over kunnen houden. Echter, je wilt dan natuurlijk wel weten of dit echt waar is. Daarom schreven we deze Euroclix Review voor je.

Hoe kan je geld besparen met Euroclix?

Via Euroclix kan je op een makkelijke manier geld besparen. In deze Euroclix review leggen we uit hoe dat werkt. Wanneer je via Euroclix iets koopt, bijvoorbeeld bij de Hema, dan krijgt je hier een beloning voor. Voor iedere aankoop krijg je zogenaamde Clix. Die Clix kan je weer omzetten in geld.

Hoe kan je geld verdienen met Euroclix?

Via Euroclix kan je ook geld verdienen. In deze Euroclix review leggen we je ook uit hoe dat werkt. Voor bedrijven kan het interessant zijn om mensen te belonen om enquêtes in te vullen. Zo kunnen zij hun dienstverlening verder verbeteren. Maar hoe regel je dat in de praktijk? Nou bijvoorbeeld door Euroclix in te schakelen. Wanneer je een enquête invult via Euroclix, dan krijg je hier ook weer Clix voor. Ook die Clix kan je omwisselen voor echt geld!

 

Review van SurveyWorld

Er zijn meer bedrijven die op dezelfde manier werken als EuroClix. SurveyWorld is zo’n bedrijf. Daarom geven we in dit artikel ook een SurveyWorld Review. Hoe werkt dit bedrijf en is het vergelijkbaar met Euroclix?

 

Review van SurveyWorld: hoe werkt het?

SurveyWorld houdt zich eigenlijk alleen bezig met het uitvoeren van onderzoeken. Dat wil zeggen: SurveyWorld voert zelf geen onderzoeken uit, maar brengt vraag en aanbod bij elkaar. Een bedrijf dat mensen zoekt om een enquête in te vullen kan bijvoorbeeld bij SurveyWorld terecht. De mensen die via SurveyWorld een enquête invullen krijgen daar een beloning voor. SurveyWorld is dus meer gespecialiseerd dan EuroClix. Immers, via EuroClix zijn er veel meer manieren om geld te verdienen en te besparen.

 

Is SurveyWorld een betrouwbaar bedrijf?

De vraag is natuurlijk: is SurveyWorld een betrouwbaar bedrijf? Hoe gaan ze bijvoorbeeld met je gegevens om? Aan de ene kant zijn er positieve signalen. Zo is het bedrijf officieel een BV en is het bedrijf in Nederland gevestigd. Dat is goed nieuws, want dat betekent dat Nederlandse wet- en regelgeving van toepassing is. Echter, wanneer we kijken naar het privacy-beleid, dan vinden we de voorwaarden vrij onduidelijk. Hier zou wat ons betreft wel wat verbeterd mogen worden.

https://www.meedoenaanonderzoek.nl/artikelen/