Ik stop nu
Image default
Geschenken

Sportprijzen voor de beste prijzen bestellen

Bij het organiseren van een sportwedstrijd zijn de prijzen die je uitreikt natuurlijk erg belangrijk. Tegelijkertijd heb je als organisator te maken met een budget en komen er bij de organisatie nog een hoop andere kosten kijken. Tijd dus om op zoek te gaan naar de beste sportprijzen voor de meest aantrekkelijke prijs. In dit stuk lees je meer over de keuzemogelijkheden en hoe jij ervoor zorgt dat je kwaliteitsprijzen krijgt voor laagst mogelijke prijs.

Keuzemogelijkheden bij moderne sportprijzen

Het aanbod bij een moderne leverancier van sportprijzen is enorm. Een gouden beker, sportspecifieke beeldjes en awards. Of een medaille bestellen die je helemaal zelf kunt personaliseren met een lint, afbeelding en opschrift. En dan hebben we het nog niet eens over kampioensschalen, wisseltrofeeën en rozetten. Bij een leverancier met eigen productiecapaciteit zijn de mogelijkheden zelfs nóg uitgebreider. De vraag is dus meer, naar wat voor soort prijzen ben je op zoek en wat is je budget? En hoeveel prijzen heb je nodig? Gaat het om een wedstrijd met één winnaar of wil je ook een sportprijs voor nummer twee en drie? Of wil je een medaille kopen voor iedere deelnemer? Deze keuze bepaalt voor een groot gedeelte hoeveel je per prijs te besteden hebt.

Hoe herken je kwaliteit?

Verreweg de meeste sportprijzen worden tegenwoordig gemaakt door vloeibaar kunststof in een mal te gieten. Daarbij let je vooral op de afwerking aan de randen. Bij een goede leverancier wordt het eindproduct nog gepolijst waardoor je sportprijzen nauwelijks van metalen prijzen te onderscheiden zijn. dat betekent overigens niet dat jij je blauw hoeft te betalen wanneer je mooie sportprijzen voor je toernooi of wedstrijd wilt bestellen. Juist omdat de productietechnieken de afgelopen jaren zijn verbeterd en de massaproductie van sportprijzen op gang is gekomen, zijn de meeste bekers en medailles stukken goedkoper dan een aantal jaar geleden!

Gerelateerde artikelen

Euroclix en SurveyWorld review: makkelijk geld verdienen, of niet?