Ik stop nu
Beauty en verzorging

Een couperose behandeling Haarlem

Couperose is een netwerkje van kleine, rode (soms blauwe) bloedvaatjes op wangen, kin, neus en hals of decolleté. Deze vaatjes zijn niet functioneel aangezien ze geen rol meer spelen bij de aanvoer van zuurstof of afvoer van afvalstoffen in de huid. Couperose is in principe onschuldig, maar veel mensen vinden het wel vervelend. Een Couperose behandeling Haarlem kan uitkomst bieden.

Waarom een Couperose behandeling Haarlem?

Couperose is vaak lastig te camoufleren en naast dat het voor veel mensen ontsierend is kan het soms zelfs pijnlijk zijn. Bij grote temperatuurverschillen kan het gezicht rood aanlopen en heel warm worden. Je kunt je hierdoor erg onzeker voelen en het idee hebben dat iedereen naar je kijkt. Eenmaal verwijde vaatjes trekken niet meer vanzelf weg. Gelukkig kunnen we bij een Couperose behandeling Haarlem je  huid behandelen en kan je huid weer stralen.

Hoe ontstaat couperose?

Bij couperose zijn de vaatwandjes verzwakt. Dit gebeurt geleidelijk, meestal door veroudering van de huid. Veel buiten zijn in weer en wind, en blootstelling aan UV-straling kunnen couperose verergeren. Bij couperose speelt ook erfelijke aanleg een rol: de sterkte van de vaatwanden is erfelijk bepaald. Daarnaast kan roken, zwangerschap, sommige middelen en een trauma aan de huid couperose verergeren. Couperose kan ook een symptoom van onderliggende huidproblemen zijn, zoals rosacea.

Resultaten couperose behandeling

Na eenm Couperose behandeling Haarlem ziet je huid er stralender en minder rood uit, vaak al na de eerste behandeling. Ook voelt de huid een stuk beter aan. Voor een optimaal resultaat zijn soms meerdere behandelingen nodig. Wij begrijpen heel goed dat je niet wilt blijven rondlopen met zichtbare rode vaatjes op je gezicht. En dat hoeft ook niet. Met een effectieve Couperose behandeling Haarlem is couperose heel goed te behandelen. Tijdens de Couperose behandeling Haarlem doet de huidtherapeut een uitgebreide huidanalyse. Ze bespreekt samen met jou welke behandeling(en) voor jou het beste resultaat zullen geven