Ik stop nu
Image default
Tweewielers

De plooifiets van Brompton: eenvoudig fietsen én wandelen

Deze plooifiets van Brompton is een ideale vouwfiets voor onderweg. Reist u met het openbaar vervoer naar uw werk en is het nodig om nog een stukje te fietsen naar de werklocatie? De plooifiets van Brompton wordt zo klein opgevouwen dat u deze gemakkelijk mee kunt nemen in de bus of de trein. Het compacte model biedt dan ook maximaal comfort. Moet u nog even boodschappen doen? U hoeft de vouwfiets niet buiten te laten staan. Deze past namelijk gewoon in een standaard winkelkarretje, en u houdt voldoende plek over voor de boodschappen. Bij ZwaanBikes in Rotterdam kunt u zelf bekijken hoe compact deze vouwfiets van Brompton werkelijk is. Het zal u verbazen!

Lekker fietsen en wandelen met deze plooifiets van Brompton

Een dagje eropuit, waarop u wandelen en fietsen combineert? Dan is het logisch dat u tijdens het wandelen niet zit te wachten op het sjouwen van uw vouwfiets. U wilt comfortabel kunnen wandelen en snel weer op de fiets kunnen stappen wanneer u dit wilt. Dit kan met deze plooifiets van Brompton. Het in- en uitklappen gaat snel en gemakkelijk. Laat u het stuur uitgeklapt? Dan kunt u deze eenvoudig als handvat gebruiken, waarna u de vouwfiets gemakkelijk achter u aan kunt trekken. Deze rijdt dan vanzelf met u mee, moeiteloos, zonder tillen. Hierdoor is de plooifiets van Brompton ideaal voor iedereen die graag fietsen combineert met wandelen.

Ontdek alle voordelen van deze plooifiets van Brompton

Plooifiets Brompton is een fijne keuze voor fietsers en wandelaars, voor mensen die korte afstanden afleggen en voor mensen die juist langere afstanden willen fietsen. Deze vouwfiets biedt maximaal gemak en comfort. Daarnaast kunt u gewoon rechtop op de fiets zitten, waardoor u niet snel klachten ontwikkeld door een verkeerde fietshouding. Wilt u alle voordelen van de plooifiets van Brompton ontdekken? Ga dan eens langs bij ZwaanBikes. Hier kunt u de diverse modellen bekijken, een indruk krijgen van de vele mogelijkheden en natuurlijk direct uw nieuwe plooifiets van Brompton aanschaffen.

 

https://czwaan.nl/