Ik stop nu
Image default
Dienstverlening

Zoekt u een vakkundige hovenier in Breda?

Een mooie tuin zorgt voor een fijne sfeer rond uw huis en/of bedrijf. Daardoor maakt u direct een goede indruk op bezoekers en daarnaast wordt u er zelf iedere keer blij van wanneer u bij uw huis of bedrijfspand aankomt. Niet iedereen heeft echter zin en tijd om zelf een mooie tuin aan te leggen en te onderhouden. Professionele tuiniers kunnen ook veel meer mogelijkheden zien voor uw ruimte. In Breda vindt u deze vakmensen bij Groenservice de Moeren. Zij zijn gespecialiseerd in tuinontwerp, tuinaanleg, onderhoud en ze geven ook graag advies voor uw tuin.

Een professioneel team is van alle markten thuis

De hoveniers uit Breda zijn gespecialiseerd in allerlei verschillende aspecten van het tuinieren. Zo weten ze precies hoe verschillende bomen het beste kunnen worden verzorgd en bieden ze een handige bloembakservice aan. Ze worden echter het meest ingezet voor tuinaanleg en -onderhoud in de regio Breda. Daarbij hoort alles wat met een tuin te maken kan hebben: beplanting, gras, het plaatsen van een schutting en het leggen van bestrating.

Ook het onderhoud van uw tuin hoort erbij

Een moderne tuin wekt een betrouwbare indruk bij mensen die op bezoek komen. Dat is vooral fijn als u een bedrijf runt maar kan ook zeer positief werken in een privé situatie. Het onderhoud van een tuin kan veel of weinig tijd kosten afhankelijk van het soort tuin waarvoor u kiest, maar er is altijd iets van werk nodig. De hoveniers uit Breda bieden daarom naast professionele tuinaanleg ook onderhoudspakketten aan. Daarmee weet u zeker dat uw tuin er altijd netjes bij ligt.

Neem contact op

Als u een hovenier zoekt in Breda voor tuinaanleg, -onderhoud of andere werkzaamheden dan kunt u vrijblijvend contact opnemen met Groenservice de Moeren. Zij werken met een flexibele instelling, waardoor iedereen die hen contracteert, krijgt wat ze nodig hebben. Bespreek wat uw wensen zijn en er wordt vrijblijvend een offerte opgesteld.