Ik stop nu
Image default
Vakantie

Camping aan het water enorm populair

Campings aan het water zijn ook dit jaar weer erg in trek. En het zijn echt niet alleen Nederlanders die zich aan en op het water helemaal thuis voelen. Ook in andere landen hebben vakantiegangers en kampeerders een duidelijke voorkeur voor een camping aan het water.

Vreemd is dat niet, want waar kom je beter tot rust dan op de oever van een rivier of meer? Waar is de zonsondergang mooier dan aan zee? Water is ontspannend. Maar ook voor actievelingen is de aantrekkingskracht van water enorm. Zwemmen, zeilen, spannende watersporten; het kan allemaal.

Nederlandse camping aan het water

In ons eigen land heb je talloze mogelijkheden om lekker aan het water te kamperen. Wat dacht je van de beroemde Friese meren? Van alle provincies is Friesland het rijkst aan water, een echt eldorado voor de liefhebber. Maar ook in Gelderland (bijvoorbeeld aan het Veluwemeer of langs de IJssel) en Zeeland is een luxe camping aan het water geen uitzondering.

Ook in het buitenland

Wil je tijdens je luxe kampeervakantie een ander land verkennen? Kies dan een mooie camping aan de meest verleidelijke wateren van Europa. Verken het Lago Maggiore en het Gardameer en ontdek waarom deze plaatsen onder Nederlandse camping-gasten zo populair zijn.

Of zoek de rust op van een mooie camping aan het water in landen als Luxemburg of Frankrijk. Soms ligt de camping aan een meer, soms aan een kabbelend riviertje, dus de watersportmogelijkheden kunnen per camping verschillen.. Maar de campings liggen altijd midden in de natuur, zoals in de Ardèche. Deze regio combineert prachtige natuur, een rijke keuken met heerlijke watersportmogelijkheden. Of je nu wilt ontspannen of op zoek bent naar actie, hier zit je goed!

Boek je camping aan het water direct

Op zoek naar een camping aan het water waar je in luxe kunt kamperen? Boek dan via glampings.nl een van de luxe (kant-en-klare) kampeeraccommodaties.

We hebben het boeken van je verblijf zo makkelijk mogelijk gemaakt. Dus kies je favoriete camping aan het water, bijvoorbeeld aan zee of aan een meer, pak je tas in een ga op avontuur!