Ik stop nu
Image default
Vakantie

In dit hotel in Winterberg kunt u heerlijk ontspannen

Wanneer u een verblijf zoekt voor uw zomervakantie in de omgeving van Winterberg, bent u bij Hotel Der Brabander op de juiste plaats. Dit hotel in Winterberg is de ideale bestemming voor jong en oud. U vindt in dit hotel 85 comfortabele kamers en 28 appartementen waar u volledig tot rust komt. Daarnaast vindt u in dit hotel verschillende faciliteiten en activiteiten. Houdt u van heerlijk eten? Reserveer dan een tafel in het restaurant van het hotel en drink een drankje bij de hotelbar na uw maaltijd. Bovendien vindt u verschillende sportvelden, zoals een volleybalveld en een voetbalveld, op het terrein van dit hotel.

Deze ontspannende faciliteiten vindt u bij dit hotel

Wilt u heerlijk tot rust komen tijdens uw zomervakantie in Winterberg. Dan bent u bij dit prettige hotel in Winterberg zeker op de juiste plaats. Naast het restaurant van dit hotel vindt u een heerlijk zonneterras waar u prettig kunt loungen. Aangrenzend aan dit terras vindt u een verwarmd buitenzwembad. Heeft u behoefte aan een dag vol ontspanning? Breng een bezoek aan de sauna en spa van het hotel. Hier kunt u een massage en verschillende schoonheidsbehandelingen boeken. U kunt ook een afspraak maken voor een zonsessie onder de zonnebank. Wat u ook nodig heeft om te ontspannen, u vindt het in dit hotel.

Kom tot rust in dit hotel en boek uw verblijf

Boek uw overnachting in dit hotel in Winterberg voor uw volgende zomervakantie. U hoeft het terrein van dit hotel niet te verlaten om volledig tot rust te komen. Of u nu wilt zwemmen in hun buitenzwembad of wilt genieten van een rustgevende saunadag, u zit hier goed. Heeft u vragen over de faciliteiten van dit hotel? Of bent u op zoek naar tips voor activiteiten in de omgeving van het hotel? Neem contact op met de medewerkers van dit hotel via de contactgegevens op hun website en vraag naar hun tips en advies.