Ik stop nu
Image default
Hobby en vrije tijd

Aspecten van astrologie

Aspecten van astrologie in de liefde

Astrologie is een wetenschap die gebaseerd is op de invloed van planeten op onze horoscopen, onder andere je horoscoop voor morgen. Elke persoon heeft een unieke geboortekaart en de invloed van de planeten zal anders zijn op basis van de geboortekaart. Verschillende mensen hebben de indruk dat astrologie alleen uit zonnetekens bestaat. Dat is echter maar ten dele waar. De zonnetekens spelen wel een belangrijke rol omdat ze het kenmerk van de persoon beschrijven. Maar astrologie en zijn studie gaan verder dan dat.

Er zijn in totaal negen planeten die onze sterrenbeelden beïnvloeden en de kenmerken van alle negen planeten worden bestudeerd volgens astrologie.

Astrologische compatibiliteit 

Mensen die willen daten door een partner te zoeken op de datingsites, kunnen hun astrologische compatibiliteit bekijken. Als ze echt in iemand geïnteresseerd zijn en hun relatie verder willen ontwikkelen, moeten ze de astrologische kaarten controleren op compatibiliteit. Als twee mensen bijvoorbeeld de verkeerde planeten in hun horoscopen hebben, passen ze misschien niet bij elkaar. De compatibiliteit wordt berekend op basis van hun horoscopen en het bijbehorende sterrenbeeld. Sommige horoscopen – zoals de horoscoop van Stier – komen overeen met 100 procent en sommige overschrijden niet eens 20 procent. De kwaliteiten van de persoon op basis van de horoscopen worden bestudeerd. Als bijvoorbeeld twee horoscopen evenveel overheersende kenmerken vertonen, dan zullen de astrologische horoscopen niet met elkaar matchen.

Afhankelijk van het individuele kenmerk van de persoon op basis van de astrologische kaart wordt de compatibiliteit berekend. Voordat u iemand kent, kan het een goed idee zijn om de compatibiliteitsratio te controleren.

Bron:
Zodiac Horoscoop

https://zodiac-horoscoop.nl/