Ik stop nu
Image default
Aanbiedingen

Waarom kiezen voor offset print?

Als u iets wilt laten drukken en zeker wilt zijn van kleurbehoud en een meer waarheidsgetrouwe print, dan moet u zeker kiezen voor offset print bij Koopmans’ drukkerij in Noord-Holland. Offset print zorgt voor een precieze kleur- en tekstweergave, doordat er gebruikt wordt van RGB en Pantone PMS kleuren. Dit maakt het mogelijk om kleuren perfect af te drukken, in zo’n mate dat er geen vervelende strepen of vlekken vormen. Vooral voor het drukken van foto’s, flyers en posters is deze druktechniek ideaal. Ook kunt u offset print op elk soort materiaal drukken. Of u nu graag textiel wilt bedrukken, leder of plastic, het is allemaal mogelijk! Dit kan bij de traditionele digitale print nog niet, want dan wordt het meestal niet zo mooi. Bij Koopmans’ drukkerij in Noord-Holland zorgen ze er echter voor dat voor iedere wens een mooie bedrukking met offset print gerealiseerd kan worden.

Hoe meer printwerk, hoe goedkoper het is

De opstartkosten van offset print liggen hoog en daardoor zijn ze duurder dan digitaal printen. Echter zijn de variabele kosten veel lager en daardoor is het vooral aangenaam om gebruik te maken van offset print als u grote oplagen wilt drukken. Op zowel kwalitatief als economisch vlak is dit dan een aanrader. Het gaat nota bene ook nog eens sneller dan digitaal printen, omdat dit laatste helemaal gesneden, geplooid en gebonden moet worden en dat duurt lang. Bij offset print is er een technologie die ervoor zorgt dat het drogen heel snel gaat. Offset print bij Koopmans’ drukkerij in Noord-Holland is dé manier van printen als u graag wilt drukken met PMS kleuren en veel exemplaren wilt hebben. De mogelijkheden zijn eindeloos en u bent verzekerd van ontzettend goede kwaliteit waar u helemaal tevreden mee bent.

Vergelijk de opties en kies voor het mooiste drukwerk

Bent u nog op zoek naar een goede drukkerij waar u uw ontwerpen kan printen van de hoogste kwaliteit? Neem dan contact op met Koopmans’ drukkerij in Noord-Holland en informeer naar alle mogelijkheden rondom offset print! Zij helpen u graag verder.

https://koopmansdrukkerij.nl/

Gerelateerde artikelen

Jaloezie├źn zijn nog lang niet uit de mode

Welke soorten vloerverwarming zijn er?

Geen zorgen meer om je spullen met een opslagruimte