Ik stop nu
Image default
Woning en Tuin

Het voorkomen dat je buitengesloten raakt.

Iedereen kent het wel, je bent je sleutels kwijt en je komt niet meer je eigen huis binnen. Vaak heb je het geluk dat je iemand kan opbellen die de deur opent met een reserve sleutel. Dit kan dan bijvoorbeeld je moeder zijn of een goede vriend van je. Echter kan het ook zijn dat je helemaal niet meer naar binnen komt door middel van een defect slot. Het is van belang dat je dan een slotenmaker kunt bellen die je direct komt helpen met je probleem. Vooral in de winter kan het vervelend zijn als je lang buiten moet staan en wachten op een slotenmaker. Slotenmaker Biddinghuizen kan ervoor zorgen dat je binnen 10 minuten geholpen kan worden met je probleem. Zo kunnen zij het slot maken en eventueel openbreken zodat jij naar binnen kan komen. Daarnaast kan Slotenmaker Biddinghuizen ook voorkomen dat je sloten kapot gaan door middel van een goed onderhoud. Hierdoor gaan je sloten minder snel slijten en zorg je ervoor dat je hem altijd soepel kan openmaken en dichtmaken. Slotenmaker Biddinghuizen kan ook je sloten controleren en eventueel een beter slot adviseren.

 

Inbreker stoppen

Het stoppen van een inbreker is natuurlijk wat iedereen wilt. Je wilt natuurlijk niet dat er bij jou ingebroken wordt en je inrichting weg is. Daarom moet je ervoor zorgen dat je weerstand biedt tegen een inbreker. Vaak kiest een inbreker ervoor om via de voordeur naar binnen te breken in je woning. Dit komt door slechte sloten die bijvoorbeeld oud en versleten zijn. Slotenmaker Lelystad kan je helpen met dit probleem en je een beter slot laten zien. Deze heeft bijvoorbeeld een PKVW keuring en dit laat zien dat ze getest zijn door de politie. Zo weet je zeker dat het een inbreker kan stoppen. Daarnaast hebben ze bijvoorbeeld meerpuntssluiting sloten die ervoor zorgen dat de deur op meerdere plekken beveiligd kan worden. Ook hebben ze bijvoorbeeld smart lock waarmee je de sleutel in de binnenkant van het slot kan laten zien. Zo kan je hem vanaf buiten makkelijk openen door middel van een code die alleen jij en je gezin weet.

 

Inbreker afschrikken

Naast dat je goede sloten hebt, betekent dit niet dat een inbreker alsnog probeert om je woning in te dringen. Zo kan je zorgen voor andere manieren waarop je een inbreker buiten kan houden. Kijk bijvoorbeeld naar het gebruik van een camera, hier kan je jouw huis mee in de gaten houden. Je kan zelfs op je mobiel ook kijken naar de live beelden en zo altijd alles controleren. Daarnaast kan je als er ingebroken is de camerabeelden terugkijken en kan je zien wie dit gedaan heeft. De beelden kan je dan natuurlijk ook opsturen naar de politie voor het onderzoek.