Ik stop nu
Gezondheid

Plan een afspraak in bij de diëtistenpraktijk in Leiden

Een afspraak maken bij de diëtistenpraktijk in Leiden is de eerste stap naar een gezonder leven. Ze staan hier voor je klaar om je te motiveren voor het ontwikkelen van een gezondere levensstijl. Je leert onder andere wat het inhoudt om gezonder te leven en hoe je gezonder kunt gaan eten. Ook wordt er vaak een plan op gesteld dat te maken heeft met de combinatie van voeding en beweging. Naast voeding is het natuurlijk ook goed om te blijven bewegen. Heb je hier niet veel tijd voor of vind je het echt verschrikkelijk om bijvoorbeeld naar de sportschool te gaan, dan is een wandeling van een half uur per dag ook al voldoende om in beweging te blijven. Door in ieder geval iets van beweging te doen naast gezonde voeding draag je al veel bij aan een gezonder leven 

Persoonlijk plan

Het plan dat door de diëtistenpraktijk in Leiden wordt opgesteld is een plan dat goed vol te houden is. Het is natuurlijk de bedoeling dat je niet alleen maar op korte termijn je doelen behaald, maar dit in de toekomst zo kan blijven volhouden zodat je een gezond leven kunt leiden. Door middel van een persoonlijk plan zorgt de diëtistenpraktijk in Leiden ervoor dat je op de korte- en op de lange termijn een gezonder leven kunt gaan leiden met de hulp van de diëtisten. De juiste middelen van voeding moet je iedere dag tot je nemen, maar helaas komt niet iedereen aan de hiervoor gestelde aantallen. 

Groenten eten

De diëtistenpraktijk in Leiden schrijft niet voor om 200 gram groente per dag te eten, maar een aantal van 500 gram is nog beter. Dit kan je al snel  bereiken door je tussendoortjes te vervangen door snoeptomaten en stukken komkommer en wortel. Je zult zien dat dit aantal niet zo hoog is als je denkt. Heb je echt moeite met het eten van groenten? Dan heeft de diëtistenpraktijk in Leiden een aantal recepten voor groente smoothie.