Ik stop nu
Image default
Dienstverlening

Elektricien Louwmans kan de interne stroomsotring verhelpen!

Je hebt 2 soorten stroomstoringen die je kunt krijgen. Je kunt een interne en een externe stroomstoring krijgen. Een interne stroomstoring is een stroomstoring dat ik gekomen door de groepenkast van het huis zelf. De externe stroomstoring is een stroomstoring dat van een externe kast komt waar jij niet bij kan komen. Een interne stroomstoring heeft dus met de eigen groepenkast te maken. Wanneer je dit hebt dan moet je zo snel mogelijk een elektricien bellen. De elektricien kan naar je komen en je helpen met het probleem. Woon je in almere en heb je dus snel een elektricien nodig? Elektricien Louwmans wilt je graag helpen.

Externe stroomstoring

Een externe storing heeft niks met je eigen groepenkast te maken en je kunt daar zelf helemaal niks aandoen. Je krijg een vergoeding na 4 uur als het probleem nog steeds niet opgelost is. Je krijgt een vergoeding, want je kon er dus zelf helemaal niks aandoen en je kunt zonder stroom ook niet werken en misschien ook wel een paar producten van de diepvries weggooien omdat het ontdooit is. Na de eerste vier uur krijg je steeds na 2 uur ook je geld vergoed. Het enige wat je kunt doen is het nederlandse stroomstoring nummer bellen. Zij komen dan misschien naar het probleem toe en dan komen ze de buurt helpen.

Hoe kun je zien of het een intern of een extern probleem is?

Eerst wanneer het een intern probleem is dan moet jij zo snel mogelijk elektricien louwmans bellen. Wanneer het een extern probleem is dan moet je naar buiten gaan. Je gaat naar buiten en je moet kijken of iemand een lamp aan heeft staan of dat de lantaarnpalen aan staan. Wanneer ze allemaal uit zijn in de avond dan is het een extern probleem. Wanneer het een intern probleem is dan heb jij als enige geen stroom.