Ik stop nu
Image default
Aanbiedingen

De voordelen van het verpakken van uw producten in een Media-fles

Bij ieder product hoort een unieke en praktische verpakking. Dit maakt het voor de klant makkelijk om het product te gebruiken. Een mooie en stijlvolle verpakking helpt ook nog eens mee om een goede en aantrekkelijke uitstraling te creëren. Bij PET Power vindt u verschillende soorten verpakkingen, zoals een PET-fles of Media-fles, die u helemaal kunt personaliseren. Hierdoor heeft u voor ieder product een perfecte verpakking. Lees hier meer over de voordelen van deze verpakkingen.

Geschikt voor farmaceutische middelen

De Media-fles van dit bedrijf is veilig en geschikt voor farmaceutische middelen, cosmetica en voedingsmiddelen. Voor dit soort producten gelden er strenge regels rondom de verpakkingen. De verpakkingen moeten namelijk volledig steriel zijn, zodat de middelen niet besmet kunnen worden. Bij dit bedrijf worden de verpakkingen voor farmaceutische middelen in een afgesloten kamer geproduceerd. De lucht in deze kamer wordt grondig gefilterd. Ook worden de verpakkingen bestraalt met gammastralen, zodat alle bacteriën doodgaan. De Media-fles is hierdoor volledig veilig om uw geneesmiddelen mee te verpakken.

Stel zelf een fles samen

Bij veel groothandels voor verpakkingen heeft u de keuze uit een aantal verpakkingen. Hierdoor is er de kans dat u geen unieke verpakking krijgt. Bij dit bedrijf kunt u uw PET-fles helemaal zelf samenstellen via de configurator op de website. U heeft de keuze uit honderden standaardmodellen die u kunt aanpassen naar uw wensen. Wanneer de standaardverpakkingen niet voldoen aan uw standaarden, bent u hier dus op de juiste plek. Er is van alles mogelijk; kies bijvoorbeeld voor een fles met een pomp of juist een handige pot.

Ga voor een sample

Wanneer u uw PET-fles heeft samengesteld via de website, kunt u een sample bestellen. U kunt op basis hiervan beslissen of u de verpakkingen wilt inkopen. U weet dan zeker dat de verpakking volledig aan uw wensen voldoet. Voor meer informatie kunt u de handige website van PET Power bezoeken.