Ik stop nu
Image default
Dienstverlening

Een meerjarenonderhoudsplanning vraagt u hier direct aan

Wanneer u een meerjarenonderhoudsplanning wilt laten uitvoeren, wilt u natuurlijk kunnen rekenen op de beste kwaliteit en service. Het is immers van groot belang dat u betrouwbare gegevens en resultaten ontvangt. Kies voor een gespecialiseerde inspecteur, die volledig op de hoogte is van de huidige wet- en regelgevingen, en ga de samenwerking aan met Keurhuis Nederland. Hier bent u ervan verzekerd dat u een gedetailleerde meerjarenonderhoudsplanning ontvangt. Naast deze zogenaamde MJOP, bieden zij ook verschillende andere keuringen aan. Denk bijvoorbeeld aan de opleverkeuring van een woning of een keuring die nodig is voor de aanvraag van een NHG. De missie van Keurhuis Nederland? Altijd de beste inspecties leveren, zo ook voor uw meerjarenonderhoudsplanning!

Waarom een meerjarenonderhoudsplanning aanvragen?

Een meerjarenonderhoudsplanning is ten eerste een goede richtlijn voor uzelf. U weet op deze manier welke onderhoudswerkzaamheden op de lange termijn nodig zijn en ook welke kosten hier ongeveer aan verbonden zullen zijn. Dit is niet alleen van belang bij bijvoorbeeld uw eigen woning, maar ook als u een woningcorporatie of VvE beheert. De MJOP vertelt u precies waar u binnen uw bedrijf of organisatie aan toe bent – en hoe u de staat van de panden van uw huurders of eigenaren op peil houdt. Heeft u een VvE? Dan is er sprake van een verplicht reservefonds dat wordt gebruikt voor onderhoud aan de panden. De kosten voor de bewoners voor het reservefonds worden bepaald aan de hand van de meerjarenonderhoudsplanning.

Vraag naar meer informatie of plan direct uw keuring in

Heeft u nog vragen over de MJOP of wenst u uitgebreidere informatie hierover? Dan neemt u eenvoudig contact op met de medewerkers van Keurhuis Nederland uit Geldermalsen. Wanneer u overtuigd bent en een keuring wilt inplannen, dan vraagt u deze eenvoudig online aan. Dit bedrijf is actief door heel Nederland en zorgt ervoor dat u zo snel mogelijk geholpen wordt.

https://www.keurhuisnederland.nl/